Salut ,am si eu o mare problema ...am cumparat o masina acum 3 luni adusa din germania ,au fost scoase primu rand de numere rosi de baiatu de la care am cumparato am apucat sa scot si eu un rand ,ne mai folosind masina nu am mai dat importanta actelor ,acum asi vrea sa o inscriu dar nu mai imi gasesc actele . Asi vrea sa stiu daca mai pot face ceva fara acte?
Fara documente de provenienta si contract vanzare cumparare nu puteti parcurge procedura de inmatriculare
Contactati vanzatorul,poate detine copii ale documentelor originale
Contactati unitatea prin care ati realizat instrainarea bunului auto,care detine copii ale documentelor auto
Fara acte legale nu se poate face inscrierea autoturismului.
Daca aveti sansa sa gasiti actele ar fi cea mai buna solutie, daca nu atunci va trebui sa refaceti setul de acte cu ajutorul fostului proprietar si al autoritatilor unde ati scos un set de numere rosii, precum si al firmei unde ati facut actul de Vanzare-Cumparare.
Dupa refacerea setului de acte, daca nu le gasiti, refaceti traseul legal pentru inscrierea in circulatie parcurgand toate etapele necesare, pe care probabil deja le stiti. Succes !
Ar trebuie ca fostul proprietar sa solicite eliberarea de duplicate dupa respectivele acte de la autoritatea care le-a emis . Copiile nu le legalizeaza notarul daca nu prezentati si originalul respectivelor acte .
Alte discuții în legătură
Auto
Vally1986
Salutare ...acum vreo 2 saptamani am cumparat o masina eu cu actele nu stiu mai nimic ...masina a fost adusa din austria si din cate am vazut pe cartea masini ... (vezi toată discuția)