avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Auto

Salutare ...acum vreo 2 saptamani am cumparat o masina eu cu actele nu stiu mai nimic ...masina a fost adusa din austria si din cate am vazut pe cartea masini ar fi un singur propietar a fost adusa in tara au fost scoase un rand de numere rosi pe 3 luni direct.....eu am cumparato de la altcineva nu de la propietarul care a scos numerele rosi si nu mi a dat fiscal sau contractul de vanzare cumparare foar cartea masini care este din austria si asigurarea pe care o are pe 3 luni si chitanta ca a scos numerele ...eu intr e timp am facut rar ul dar acum ca sa o inmatriculez presupun ca imi va trebui so foscal si contractul de vanzarr cumparate .....ce as putea fac cum sa procedez in cazul asta.....si inca ceva din cate am inteles de la intermediar nu e luata in evideta de nimeni eu as fi primu propietar pe romania ...nu mai inteleg nimic
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iulie 2018
Vally1986, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:10, 21 Iulie 2018
Veti intampina greutati majore in situatia prezentata
In lipsa fisei de radiere auto si a certificatului fiscal nu veti putea inmatricula vehiculul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscal Vally1986 Vally1986 Am si eu o problema destul de mare ...eu sunt plecat din tara si am gasit o masina pe internet de vanzare ...am trimis un var de al meu sa o cumpere .el nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dacă cumperi o mașină de la o companie care aduce ... Cole86 Cole86 Buna ziua, dacă cumperi o mașină de la o companie care aduce mașini din străinătate,când trebuie sa îți elibereze certificatul fiscal: pe loc sau ... (vezi toată discuția)
Masina straina cu al 3-lea proprietar... fara fiscal Sorin83 Sorin83 Salut, de 2 luni am cumparat o masina inscrisa in alta tara. De la cine am cumparat-o , respectivul a scos numere rosii la ea. La randul lui si el a cumparat-o ... (vezi toată discuția)