Am si eu o problema destul de mare ...eu sunt plecat din tara si am gasit o masina pe internet de vanzare ...am trimis un var de al meu sa o cumpere .el nu prea se pricepe la acte ia plcut masina a luato baiatul a zis ca toate actele sunt in torpedou si fiscalu ii da luni ca masina am luato duminica dar in torpedou era doar cartea masini si adigurarea facuta pe 3 luni cref si chitanta ca sau scos numere rosi ....propietarul in acte este un austriac din cate am inteles ..nu stiu exact cum se procedeaza in tara la noi cand scoti numerele rosi daca cel de a cumparato sa dus cu contractul de vanzare cumparare pt numere ....eu i am facut rar ul intre timp e totul ok doar ca nu am contractul de vanzare cumparare si fiscal ...el nu este trecut ca propietar al masini el doar a luato din afara si a scos numere rosi sa folosit 2 luni de ea si dupa a vanduto ce pot face in cazul de fata ...va multumesc
Veti intampina greutati majore in situatia prezentata
In lipsa fisei de radiere auto si a certificatului fiscal nu veti putea inmatricula vehiculul
Anterior achizitiei bunului mobil se presupune ca ati discutat concret situatia documentelor ,astfel incat se poate aprecia ca erati in cunostiinta de cauza de sitiatia de fapt
Va puteti ridica cu pretentii impotriva vanzatorului
Auto
Vally1986
Salutare ...acum vreo 2 saptamani am cumparat o masina eu cu actele nu stiu mai nimic ...masina a fost adusa din austria si din cate am vazut pe cartea masini ... (vezi toată discuția)