avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina Straina cu al 3-lea proprietar... fara fiscal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina Straina cu al 3-lea proprietar... fara fiscal

Salut, de 2 luni am cumparat o masina inscrisa in alta tara. De la cine am cumparat-o , respectivul a scos numere rosii la ea. La randul lui si el a cumparat-o de la o alta persoana care a facut direct contract de vanzare cumparare cu proprietarul din cartea masinii. Niciunul din proprietari nu a inscris masina la fisc, inclusiv cel care a scos numere rosii. Masina a ajuns la mine prin contract de vanzare-cumparare in 5 exemplare cu ultimul proprietar. Am trecut RAR-ul iar acum ar trebui sa o inscriu si la FISC sa pot a o inmatricula. A toate contractele de vanzare-cumparate ale fostilor proprietari. Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:35, 6 Aprilie 2018
In situatia expusa veti intampina greutati la inmatriculare deoarece dv ati achizitionat vehiculul de la persoane care nu au detinut calitatea de proprietar asupra vehiculului respectiv nu au inregistrat pe rol fiscal auto si pe cale de consecinta nu pot prezenta certificatul fiscal
Proprietarul din CIV nu mai poate prezenta CIV deoarece acesta a radiat din evidenta fiscala auto pentru a nu mai achita obligatiile fiscale deci nici acesta nu mai poate sa va prezinte certificat fiscal necesar finalizarii procedurii de inmatriculare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto Vally1986 Vally1986 Salutare ...acum vreo 2 saptamani am cumparat o masina eu cu actele nu stiu mai nimic ...masina a fost adusa din austria si din cate am vazut pe cartea masini ... (vezi toată discuția)
Fiscal Vally1986 Vally1986 Am si eu o problema destul de mare ...eu sunt plecat din tara si am gasit o masina pe internet de vanzare ...am trimis un var de al meu sa o cumpere .el nu ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)