avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate loredanamaria

Activitate loredanamaria

mirebire a scris:

Nu puteti sa o insotiti?
Asa nu i-ar fi frica sa calatoreasca si ar fi o asigurare pentru amandoua ca se va intoarce.
Data viitoare ii va fi mai usor.

macar de ar fi posibil.muncesc si nu am concediu..:(
Fetita are cetatenie romana,divortul a fost pronuntat la tribunalul Suceava,Hotararea spune ,ca fetita imi este incredintata mie .Tatal are drept de vizita in prima si a treia saptamana a fiecarei luni(,cu exceptia vacantelor,) de vineri ore 20,00 pana duminica ore 18,00.Fetita are pasaport individual.multumesc
dar in cazul in care va merge in Romania,de care documente am nevoie pentru insotitorul de zbor?multumesc
copilului ii este frica sa calatoreasca singura sau cu insotitorul companiei de avion si in acelasi timp ii este frica ca nu o sa se poata intoarce in Italia. tatal doreste sa o trimit cu avionul.nu este o razbunare pentru ca el nu plateste pensia alimentara,am raspuns doar vazand ca se vorbea de obligatie morala
da.o data la doua saptamani de vineri pana duminica seara,prima saptamana din vacanta de iarna si luna iulie.ca sa se intoarca inapoi in Italia ce acte sunt necesare la aeroport ?multumesc
obligatia morala sa o pun pe avion si sa o trimit asa fara sa stiu de ea?obligatia morala din partea tatalui care nu se intereseaza daca are nevoie de ceva sau nu?unde este?vazand ca a fost obligat la o pensie alimentara pe care nu o da.daca tot vorbim de obligazia morala!!
Buna ziua.ajutati-ma va rog.Problema mea este urmatoarea.Sunt mama unei fetite de 12 ani,sunt despartita si fetita mi-a fost incredintata mie.Locuim in Italia de foarte multi ani.copilul este nascut in Italia.Tatal fetitei a plecat definitiv in Romania de 2 luni.Vrea cu orice pret sa trimit copilul in Romania la el pentru vacanta de Craciun,doresc sa mentionez ca nu da un leu copilului de 2 ani buni.Spuneti-mi va rog daca sunt obligata sa fac ceea ce imi cere.Va multumesc mult!
va multumesc.schimbarea de locuinta o fac si pentru binele ei.din pacate cu serviciul nu este de glumit!!!chiar de ar merge la tatal sau oricum nu o va lasa la scoala aici!!!nu s-a mai interesat de cum merge fetita la scoala.profesori nici nu il cunosc!!!!stiti cum este?daca eu spun A si el spune B desigur sunt tot timpul discutii!!daca eu nu ii cumpar ce stiu eu ,un obiect de care nu are nevoie si el face acest gest eu sunt rea si tatal este bun!!!!daca eu o ,,cert,, pentru greselile ce le face sunt rea!!!in final cred ca trebuie sa fim prietenii copiilor nostri,dar in primul rand parinti!!!disciplina este foarte importanta .traim intr-o lume amara.o jungla.si pericolul este la orice pas.in final a fost tatal care a parasit domiciliul,desigur nu eu.nu s-a gandit un minut ca copil suferea!!!va multumesc!!!
nu,nu am divortat in Romania.fetita s-a nascut aici.a fost in Romania de 4 ori pana acum.nu stiu daca un avocat de aici s-ar putea ocupa de acest caz.ma ameninta ca ia fetita si pleaca cu ea in Romania ...ca e romanca...multumesc
da,copilul spune ca pleaca asa, pentru ca are prieteni de scoala aici ...acesta ar fi motivul.ma fac in patru pentru acest copil vazand ca tatal cand trebuie sa plateasca pensia alimentara nu are niciodata bani,chiar daca munceste legal.stie numai sa ,,cumpere,, copilul si sa ma santajeze.multumesc