avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Activitate CONSTANTINCORINAGIANINA

Activitate CONSTANTINCORINAGIANINA

Răspuns la discuția Persoana cu handicap si somajul
daca aveti in ultimele 24 luni 12 luni lucrate si contractul de munca se incheie din vina lui sau pt ca a fost pe perioada determinata de timp puteti beneficia de somaj ,eu am beneficiat in 2011 si sunt persoana cu handicap accentuat
Răspuns la discuția Pauza de masa
multumesc
Discuție Pauza de masa
Buna seara ,as dori as stiu daca la un program de 6 ore de lucru este obligatoriu sa ti se adauge 30 de minute pauza de masa pe contractul de munca.
Va multumesc foarte multa ,astazi am depus o adresa scrisa care d-na presedinta si astept in raspuns scris conform legii.

Ma scuzati am vrut sa spun art.84 litera b. si cum sa scriu in cerere asa: art. 22 din lege (la data 15-feb-2010 Art. 22 din capitolul II, sectiunea 5 reglementat de Art. 56 din capitolul VII din Norme Metodologice din 2007 )
Va multumesc!
Buna ziua ,sunt o persoana cu handicap accentuat si lucrez de 1 an si 8 luni la o unitate protejata care se afla la marginea orasului Craiova iar de unde ma lasa autobuzul dimineata ma ia un coleg cu masina de servici dar dupa amiaza cand imi termin programul de lucru de 6 ore ,pt ca i-am solicitat angajatorului sa- mi reduca programul de lucru de la 8 ore la 6 ore, angajatorul nu mai doreste sa-mi asigure transportul pana la autobuz .As dori sa stiu daca ii pot solicita in baza legi 448/2006 art.83 litera b sa-mi asigure transportul pana la autobuz .