avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate Popa_Cezar

Activitate Popa_Cezar

Răspuns la discuția Succesiune
sunt unic mostenitor, nu mai sunt alti frati, nepoti rude!
Discuție Succesiune
Buna ziua. am si eu o nelamurire, bunicul a decedat in 1996 bunica in 2006, nu s-au facut acte de succesiune, au avut 2 copii, la nasterea mea am fost infiat de bunici, parinti mamei mele, prin urmare si parintii mei legali, fratele (si fratele meu in acte) mamei mele (biologice) a murit acum 4 ani intr-un accident, mama mea (sora in acte) renunta la toate drepturile ei succesorale in favoarea mea. eu sunt plecat de 10 ani din tara si vreau sa vand terenul cu casa, ce este de facut in cazul acesta, neexistand nici un act de succesiune si daca vor fi penalizari care vor fi acelea?
Discuție acte succesiune
Buna ziua. am si eu o nelamurire, bunicul a decedat in 1996 bunica in 2006, nu s-au facut acte de succesiune, au avut 2 copii, la nasterea mea am fost infiat de bunici, parinti mamei mele, prin urmare si parintii mei legali, fratele (si fratele meu in acte) mamei mele (biologice) a murit acum 4 ani intr-un accident, mama mea (sora in acte) renunta la toate drepturile ei succesorale in favoarea mea. eu sunt plecat de 10 ani din tara si vreau sa vand terenul cu casa, ce este de facut in cazul acesta, neexistand nici un act de succesiune si daca vor fi penalizari care vor fi acelea?
Buna ziua
Am si eu o intrbare, in cazul in care fratele meu a decedat in urma cu 2 ani intr-un accident cu motocicleta, si avea asigurare, mi sa adus de curand la cunostinta ca as fi putut beneficia de o despagubire de la firma de asigurari... se mai poate face ceva?
Răspuns la discuția Facturare GDF SUEZ fara consum
in concluzie chiar daca eu vreau sa ma debranseze de la gaze nu am nevoie de ei dupa ce voi deveni propietar tot trebuie sa platesc acele deplasari
Buna ziua, am si eu cateva intrebari...
Sunt mostenitorul unei case, am 27 ani, eu sunt plecat din tara de 8 ani(de cand a decedat ultimul propietar, mama) la adresa respectiva a locuit fratele (care a decedat si el in urma cu 2 ani) nimeni nu mai locuieste la adresa respectiva de 1 an si jumatate actele de mostenire nu s-au facut pana acum, deoarece nu am avut posibilitatea, dupa decesul fratelui inainte sa plec din tara am incercat sa fac cerere la electrica si la gdf suez cum ca nu va locui nimeni la adresa respectiva, cei de la birouri de acolo mi-au spus ca nu se poate face nimik pana nu devin propietar si ca urmare titular contracte. Crezand nu se poate face nimik ,... am lasat totul asa... facturile au continuat sa vina si eu am platit fara sa am vreun consum pana la un moment dat. acum continua sa vina facturi estimate si una peste alta taxe de deplasare pentru sistarea gazelor. dar cei care au venit nu au oprit gazele... pe motivul ca nu au avut acces. o minciuna deorece socrul meu imi este vecin. in urma cu cateva luni am sunat la relatii cu clientii la gdf suez si am facut plangere au trimis pe cineva sa citeasca indexul si au vazut ca nu sa consumat! deci au avut acces. in momentul de fata am o factura de 823 ron pentru taxe de deplasare pentru sistare, dar inca nu s-au oprit gazele. cei ce se deplaseaza la adresa respectiva, vin de 2-3 ori pe luna in fata portii stau 30 min si pleaca! Intrebarea este urmatoarea in cazul in care eu voi face actele de mostenitor, dar eu nu am nevoie de gaze, (ptr ca am sobe pe lemne si aragaz pe butelie) cine va plati factura respectiva? ma obliga cineva sa o platesc fiind nou propietar?