avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire asigurare in urma decesului
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire asigurare in urma decesului

Buna ziua
Am si eu o intrbare, in cazul in care fratele meu a decedat in urma cu 2 ani intr-un accident cu motocicleta, si avea asigurare, mi sa adus de curand la cunostinta ca as fi putut beneficia de o despagubire de la firma de asigurari... se mai poate face ceva?
Analizati conditiile contractului de asigurare si anume in ce termen de la data producerii accidentului trebuia anuntat asiguratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despăgubiri în urma unui accident soldat cu deces, în grecia. considerăm că suntem mințiți și amânați de avocații greci, ce putem face? elena4753 elena4753 Buna ziua, As dori sa va expun pe scurt problema mea, desi in ansamblu este de o mare complexitate.In anul 2014, fratele meu a decedat in Grecia din cauza ... (vezi toată discuția)
Am refuzat sa dau asigurarea la accident ALY_ALY30 ALY_ALY30 Buna seara In decembrie2014 am avut un accident de masina,ma acos vinovat pe mine,celalalr nu a vrut pe xale amiabila,a chemat polutia chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Plata dauna casco fonghesy fonghesy Buna ziua, problema mea este urmatoarea, in anul 2006 am avut un accident am intrat cu masina intr-o masina parcata , mentionez ca masina pe care o conduceam ... (vezi toată discuția)