avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua. am si eu o nelamurire, bunicul a decedat in 1996 bunica in 2006, nu s-au facut acte de succesiune, au avut 2 copii, la nasterea mea am fost infiat de bunici, parinti mamei mele, prin urmare si parintii mei legali, fratele (si fratele meu in acte) mamei mele (biologice) a murit acum 4 ani intr-un accident, mama mea (sora in acte) renunta la toate drepturile ei succesorale in favoarea mea. eu sunt plecat de 10 ani din tara si vreau sa vand terenul cu casa, ce este de facut in cazul acesta, neexistand nici un act de succesiune si daca vor fi penalizari care vor fi acelea?
Cel mai recent răspuns: Popa_Cezar , utilizator 18:09, 5 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
sunt unic mostenitor, nu mai sunt alti frati, nepoti rude!
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2015
Popa_Cezar, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte succesiune Popa_Cezar Popa_Cezar Buna ziua. am si eu o nelamurire, bunicul a decedat in 1996 bunica in 2006, nu s-au facut acte de succesiune, au avut 2 copii, la nasterea mea am fost infiat ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cu o mostenire raku raku Am un prieten al carui bunic a murit .Precizez ca bunicul respectivului era orfan,recent descoperindu-si cateva rude(2 nepoti,sau veri ).Bunica lui vrea ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune? goghita goghita Am ingrijit mai multi ani pe unchii mei (matusa e sora bunicii, pe linie materna). Nu aveau copii. Matusa, ruda mea de sange, de altfel a decedat. Dupa 6 ... (vezi toată discuția)