avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate taniaM

Activitate taniaM

in urma cu 4 ani am divortat de sotul meu iar copilul nostru a ramas la mine,urmand ca tatal sa plateasca pensia alimentara stabilita de lege. cum veniturile lui erau cam mici la acea vreme,am fost de acord (fara vreun act sau alt acord scris),ca el sa amane o perioada achitarea acesteia. Cum nici pana la aceasta ora nu a achitat nimic,si cum nevoile copilului au crescut,vreau sa stiu cum ar trebui sa procedez ca el sa se achite de aceasta obligatie. mentionez ca intre timp copilul a devenit major,acum a terminat clasa 12 si s-a inscris la facultate cum mari sanse de admitere.
in urma divortului ,am ramas cu un apartament in care am fost de acord sa locuiasca in continuare fostul sot,in contextul in care eu si copilul ne-am mutat din localitate .Care sunt demersurile necesare pentru a intra in posesia apartamentului in contextul in care eu nu am semnat nicio hartie in acest sens (vreun acord sau altceva)?
Buna ziua. As dori sa stiu si eu ce risca un administrator de casa de amanet daca are contracte neinregistrate in contabilitate,si daca modifica contracte si semneaza si in locul clientului.(de exemplu clientul a pus aur si nu il mai ridica,iar administratorul il modifica si scrie ca a avut un laptop)
Răspuns la discuția Buna ziua - casa in partaj
casa este supusa partajului,iar fratele uneia dintre parti i-a schimbat acoperisul. ce ar trebui sa faca cealalta parte implicata in proces?
as dori sa stiu daca o terta persoana poate interveni fizic asupra unui imobil aflat in litigiu. mentionez ca este vorba de o casa aflata in proces de partaj.