avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate zeul

Activitate zeul

Răspuns la discuția Demisia cu preaviz
Sa inteleg ca trebuia sa completez doua cereri de demisie,iar una dintre ele sa ramina la mine? Prima demisie au facut-o perduta pentru ca acuza firma de nerespectarea contractului si aveam cistig de cauza. Dar acum, daca firma nu da nimic la mina precum ca a inregistrat demisia ,iar eu nu insist cu numarul de inregistrare ,firma o poate face din nou pierfuta ,iar eu sa ma pomenesc cu zile nemotivate si desfacerea contractului de munca.
Buna ziua.
Daca firma este obligata prin lege sa inregistreze demisia salariatului,salariatul primeste personal un biletel cu numarul de inregistrare a demisiei sau nu? Multumesc amticipat.
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz
Ai potat gresit . Dar si eu sint in aceeasi situatie. Prima demisie pe care au facut-o era fara preaviz .Anume nerespectatea contractului de catre angajator cu multe amanunte ,pentru care firma urma sa plateasca amenzi foarte mari . Daca nici la tine nu respecta contractul ai cistig de cauza .Dar pe mine mau chemat a doua zii sa ne intelegem cumva.Cu toate ca in prima faza au spus ca nu am depus nici o demisie. Daca lipsesti minim trei zile esti trecuta nemotivat si daca respecta legea itrebuie sa-ti desfaca contractul de munca si esti libera.Poate mai putin la salariu daca si la voi Patronul plateste la negru. Eu astept lichidarea cu salariul intreg. Am avut grija sa anunt ca am pastrat un plic sigilat cu ultimul salariu primit .Asta e dovada mea ca firma plateste la negru . (succesuri ) in continuare .
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
nomazi
Răspuns la discuția lnregistrare demisie la I.T.M.
Multumesc. Deja a inceput sa-mi placa la calculator,chiar este mai bine decit in atelier si citeva zlie de concediu,chiar merge.
Răspuns la discuția lnregistrare demisie la I.T.M.
Multumesc. Deci nu este obligatoriu sa completezi demisia la locul de munca,in birou asa cum mi-au cerut,plus ca trebuie cerere tip nu coala alba..Ce grija au,sa te poata influenta in completarea demisiei.
Demisia se inregistreaza la ITM la data intrarii in vigoare ? Ce se poate intmpla cu o demisie cu preaviz ,daca nu primesc nr. de inregistrare? O poate face pierduta ? Moltumesc.
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz
Bine ca am pastrat plicul sigilat cu ultimul salariu primit. Acesta este motivul pentru care m-au chemat sa schimb felul demisiei si mi-au promis bainii intregi si banii pe concediu. Pina nu primesc salariul promis nu voi desface plicul. Este singura mea dovada ca firma plateste la negru. Va pup,o zi productiva.
Răspuns la discuția Demisie fara preaviz
Va multumesc pentru raspuns, dar ce pot face in cazul in care la lichidare voi primii banii pentru salariul care figureaza in contract anume 4 ore si 430 lei in loc de 8 ore si 2500 lei mi-au promis ca nu se va intimpla asa ceva. Am 45 ani si sint fortat chiar de virsta sa accept un asemenea contract. La alte interviuri pentru angajare am fost refuzat direct si indirect pe motivul ca au o echipa tinara si poate nu tin ritmul. Multumesc.
Buna seara.Am o mare nelamurire. Ieri 22 iamuarie mi-am dat demisia fara preaviz, din cauza nerespectarii comtractului de catre angajator. Am fost chemat sa schimb demisia in demisie cu preaviz. Acum sint in preaxiz, in concediu fara plata si concediu de ogihna pina pe 31 ianuarie. zilele de concediu neefectuate anul trecut completeaza zilele din 22 pina la 31.cu promisiunea ca la lichidare voi primii banii pe concediu si salariul si toate acestea pentru a nu plati firma amenzi. Se poate suprapune demisia, concediul de odihna si concediul fara plata ? Ma doare capul. X-( #-o