avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate ionut_mystic

Activitate ionut_mystic

Răspuns la discuția Deschidere micro berarie, sfaturi
Va multumesc pentru sfat. Productia de echipament nu e o activitate a societatii, ma refeream ca pot produce singur echipamentul cu care voi activa in fabricare berii, nelamurirea mea era daca voi primi avizele pentru asta. Am ajuns la concluzia ca acest echipament va avea nevoie de certificare din parte INPM.
Buna ziua,

am in plan sa deschid o micro berarie, o fabrica mica de bere. Nu sunt sigur daca in Romania exista termentul de micro berarie.
Ma puteti, va rog, indruma spre vreo lege/normativ etc care dezbate aceasta activitate? Nu am gasit mai nimic de unul singur. Ma intereseaza conditiile in care ai voie sa functionezi, in ce conditii pot avea in incinta fabricii si o camera de vanzare/degustare a berii produse, daca e nevoie de o constructie separata de alte constructii, etc. O alta mare intrebare este daca se permite fabricarea unor parti din echipamentul de fabricare in regie proprie, fie de la zero fie prin convertirea altor echipamente (din industria laptelui de exemplu).
Lista ar putea continua, dar deocamdata ma rezul la acestea.
Nu vreau neaparat mura-n gura, doar sa ma orientati spre locul unde pot citi toate aceste reglementari.

Va multumesc!
Răspuns la discuția Vanzare casa de catre mostenitori
Va multumesc pentru raspunsul detaliat!
Răspuns la discuția Vanzare casa de catre mostenitori
Multumesc! O sa le comunic asta. Sunt un cuplu in varsta si nu stiau ce au de facut prima data.
Buna seara,

am o cunostinta care vrea sa vanda casa mamei sale care a decedat. Persoana in cauza si fratele sau sunt singurii mostenitori, fiind amandoi de acord sa vanda respectiva casa+curte.
Ma intereseaza care sunt pasii de urmat pentru a face aceasta tranzactie, avand in vedere ca nu au facut nici succesiunea. Ar putea sa faca actele direct pe numele cumparatorului?
Multumesc!