avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate pricopdanuta

Activitate pricopdanuta

Răspuns la discuția Trasare topograf teren ingradit
Fostul proprietar nu trebuie sa rezolve el aceasta problema, pt ca am cumparat prin prima casa?Atunci nu el raspunde de ce a declarat in acte cu banca? In acest caz, daca apelez la instanta este de durata si costuri ridicate?
Nu pot face o plangere la politie pt incalcarea proprietatii?
Va rog mult sa ma ajutati ce pot face in astfel de situatie
Buna ziua, am cumparat in vara 2015 o casa cu teren de 1250m, prin prima casa in Tauti, jud.Cluj. Am hotarat sa aducem un topograf sa stabilim daca terenul ingradit are 1250m si am constatat ca lipsesec 200m, care sunt luati de proprietarul din partea de sus a casei, acesta are numai titlu de proprietate, nu are casa construita pe teren. In timpul masurarii, desi era terenul meu nu m-a lasat sa intru dincolo de gard sa masoare topograful. pentru ca batranul nu vrea sa cedeze ternul nostru, sa punem gardul unde sunt punctele de trasare cadastrale. De precizat ca fostul proprietar mentioneaza ca atunci cand a facut gardul, batranul era acolo si-i spunea el unde sa puna stalpii pt. gard. Imi spuneti va rog ce trebuie sa fac sa-mi recuperez terenul? Banca trebuie sa se implice sa faca ceva?
Răspuns la discuția teren extravilan
buna ziua stiu situatia terenului, eu am o parcela de 1000mp si mai sunt proprietari care mai au parcele mai jos de 1000 mp, 600 mp..extravilan,apartine de primaria comunei Baciu, iar terenul vecin apartine de primaria celeilalte comune, insa am inteles de la cei din primaria Baciu ca nu mai poate fi trecut intravilan pentru ca este fanat, desi fostul proprietar l-a parcelat si a facut drum de acces pentru construcii, numai ca nu l-a trecut in intravilan in 2006 cand l-a cumparat. Nu stiu la cine sa apelez si ce e de facut sa- l trecem intravilan. Va multumesc.
Avem un teren extravilan in categoria fanat, situat intr-un sat,Salistea Veche, judet Cluj, de 1000 mp, parcelat si cu drum de servitute, fiind mai multi proprietari, acest teren este o fasie in sus, in spatele casei situate la drumul principal. Pot sa-l fac intravilan? Ce acte imi trebuie si un cost aproximativ? VA MULTUMESC
Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati. Avem un teren extravilan in categoria fanat, situat intr-un sat,Salistea Veche, judet Cluj, de 1000 mp, parcelat si cu drum de servitute, fiind mai multi proprietari, acest teren este o fasie in sus, in spatele casei situate la drumul principal. Pot sa-l fac intravilan? Ce acte imi trebuie si un cost aproximativ? VA MULTUMESC.

Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati. Avem un teren extravilan in categoria fanat, situat intr-un sat,Salistea Veche, judet Cluj, de 1000 mp, parcelat si cu drum de servitute, fiind mai multi proprietari, acest teren este o fasie in sus, in spatele casei situate la drumul principal. Pot sa-l fac intravilan? Ce acte imi trebuie si un cost aproximativ? VA MULTUMESC.

Discuție Cumparare teren
Buna ziua, se poate legal, cumpara un teren in rate timp de un an, iar la sfarsitul anului sa-mi dea Cartea Funciara pe numele meu? Se poate face un contract legal care sa ateste ca terenul este al meu pana obtin CF?