avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren

Buna ziua, se poate legal, cumpara un teren in rate timp de un an, iar la sfarsitul anului sa-mi dea Cartea Funciara pe numele meu? Se poate face un contract legal care sa ateste ca terenul este al meu pana obtin CF?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:54, 26 Ianuarie 2014
Buna ziua,
Da, incheiati contractul la notar si specificati ca transmiterea dreptului la proprietate se realizeaza la data achitarii ultimei rate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare camiha camiha O societate comerciala isi desfasoara activitatea intr-un spatiu inchiriat de la o cooperatriva mestesugaresca. Acum a aparut ocazia de a cumpara acest ... (vezi toată discuția)
Teren cumparat cu chitanta de mana alexa67 alexa67 Buna seara. In 1997 am cumparat un teren cu acte de mana, pe care ulterior l-am pierdut pentru ca mostenitorii vanzatorului au dat mostenirea in judecata si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua -probleme cu actele de proprietate imobil corina2525 corina2525 Acum 2 ani sa facut o vanzare cumparare a unei garsioniere ..Acum tiind sa o vand insa ma-m lovit de un obstacol.Fosta proprietara nu a facut declaratia de ... (vezi toată discuția)