Tata-decedat la varsta de 77 ani -fost pensionar cu o pensie de 1500 ron;
Mama - avand varsta de 72 ani -pensionara cu o pensie de 950 ron.
Mama are dreptul la pensie de urmas , si in ce conditii?
Va multumesc
Buna,
Persoana de sex masculin , nascut la data de 31.01.1957 , total cotizat 40 ani 8 luni si 17 zile , din care 21 ani 10 luni si 14 zile in grupa II ,cand se poate pensiona?
Ce acte/date trebuie sa prezinte un proprietar la administratorul asociatiei , pentru a fi luat in evidenta ? In cazul in care proprietarul da locuinta in chirie , chiriasul trebuie sa-si faca flotant si sa declare nr.persoanelor la administratorul asociatiei , si in cat timp de la mutarea in imobil?
Buna , m-am nascut la 17 sept 1961 , am vechime in munca 37 ani , din care in grupa a II-a 20 ani si 11 luni. Sunt pers. de sex feminin. As vrea sa stiu , daca pot iesi la pensie cu penalizare si cu ce %? Va multumesc
Buna , m-am nascut la 17 sept 1961 , am vechime in munca 37 ani , din care in grupa a II-a 20 ani si 11 luni.As vrea sa stiu , cand ma pot pensiona ? Sunt pers. de sex feminin.
Va rog sa-mi calculati , cand poate iesi la pensie /sau pensie anticipata o persoana de sex feminin, nascuta la data de 07 aprilie 1958 , in cazul in care are o vechime de 33 ani si 8 luni cotizati , din care grupa II de munca 13 ani si 6 luni.Va multumesc.
Sunt nascuta in septembrie 1961 , am cotizat 36 ani ,din care 20 de ani in grupa II de munca pana la 2001.Puteti sa-mi spuneti cand pot beneficia de noua LEGE a pensiilor ?