avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate abstract

Activitate abstract

am lucrat in Mapn ca gradat profesionist,in 2012 am avut un accident cu vatamare corporala din culpa si am fost condamnat la 5 luni cu suspendare,definitiv dar nu irevocabil.Bineinteles k urma sa fiu dat afara din Mapn.Am anuntat ca mai am o cale de atacsi anume contestatie la executare.Dar nu mi-au dar aceasta posibilitate si mi-au zis sa-mi dau demisia imediat(23 ian 2014) Dupa demisie am urmat calea de atac si am fost achitat definitiv si irevocabil.As vrea sa ma reincadrez in Mapn la cerere fara alte examene.se poate repara aceasta nedreptate?As vrea sa fac si un memoriu la Mapn,credeti ca am vreo sansa?Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Consultanta juridica
l-am primit,dvs a-ti primit mai-lul meu?
astept raspuns,va multumesc!
art 184,alin 2 si 4 cp cu aplic art 74 lit a si art 76 alin 1 lit e. mentionez k am lucrat in ,Mapn si pentru aceasta condamnare a trebuit sa-mi dau demisia.c sanse am?
am fost condamnat dupa vechiul cod penal la 5 luni cu suspendare si 2 ani termen de incercare,pentru vatamare corporala din culpa(accident rutier),victima a adus certificat medico-legal de pana in 90 de zile.Dupa noul cod penal pot face cerere de reevaluare(revizuire),am sansa sa fiu scos de sub influenta penala? multumesc
Răspuns la discuția Reabilitare inainte de termen
va multumesc mult!
am fost condamnat definitiv in baza art 184,alin 2 si 4 cp cu aplic art 74 lit a si art 76 alin 1lit e la 5 luni cu suspendare,pentru vatamare corporala din culpa(accident circulatie) si cu un termen de incercare de 2 ani si 5 luni.data condamnarii definitive 8.01.2014.Cand si in ce conditii pot cere reabilitare inainte de termen? va multumesc