avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consultanta juridica
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Consultanta juridica

am fost condamnat dupa vechiul cod penal la 5 luni cu suspendare si 2 ani termen de incercare,pentru vatamare corporala din culpa(accident rutier),victima a adus certificat medico-legal de pana in 90 de zile.Dupa noul cod penal pot face cerere de reevaluare(revizuire),am sansa sa fiu scos de sub influenta penala? multumesc
Cel mai recent răspuns: abstract , utilizator 19:54, 5 Februarie 2014
Spuneti-mi va rog ce incadrare juridica vi s-a dat de catre instanta?Ce articol si ce alineat.
art 184,alin 2 si 4 cp cu aplic art 74 lit a si art 76 alin 1 lit e. mentionez k am lucrat in ,Mapn si pentru aceasta condamnare a trebuit sa-mi dau demisia.c sanse am?
astept raspuns,va multumesc!
V-am trimis mesaj pe privat.Sper ca l-ati primit.
l-am primit,dvs a-ti primit mai-lul meu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducator auto ing_Dumitrache ing_Dumitrache in urma unui accident auto cu vatamare corporala am fost judecat si am primit sentinta urmatoare: " In baza art.184 alin 2 si 4 Cp, cu aplicare art.74-76 lit. ... (vezi toată discuția)
Reabilitare inainte de termen abstract abstract am fost condamnat definitiv in baza art 184,alin 2 si 4 cp cu aplic art 74 lit a si art 76 alin 1lit e la 5 luni cu suspendare,pentru vatamare corporala din ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa al3xn01 al3xn01 Buna seara , sunt cercetat pentru ucidere din culpa cu un accident auto, dosarul a iesit de la camera preliminara am termen pe 28 luna aceasta. ce vream sa va ... (vezi toată discuția)