avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ucidere din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ucidere din culpa

Buna seara , sunt cercetat pentru ucidere din culpa cu un accident auto, dosarul a iesit de la camera preliminara am termen pe 28 luna aceasta. ce vream sa va intreb la termenul dinainte trimeterii la camera prelimana asiguratorul meu a depus o intelegere cu parintii victimei in care le da o suma de bani si au semnat intelegerea aceea ca numai au nici o pretentie de la mine . Acum la termenul acesta se va lua act de intelegerea aceea? avocatul parttii civile se va mai prezenta la proces???de acum inainte ?
Cel mai recent răspuns: andreea_lacramioara1 , utilizator 12:37, 23 Mai 2014
Avocatul stie daca vine sau nu la proces.
Daca s-a depus la dosar intelegerea inseamna ca se afla acolo.
Trebuie insa sa fiti atent cum va aparati ca a murit un om...si se poate aplica pedeapsa cu executare...
dle avocat va multumesc de raspuns. ceea ce vream sa va intreb in contractul (intelegerea semnata de partea civila si asiguratorul meu scrie clar ca nu o sa mai aiba nici o pretentie de la mine, deja am inteles ca au primit si banii, avocatul lor va fi la urmatoarele termene?? avocatul meu va fi.si ne vom judeca in continuare.
Ar trebui ca avocatul dvs. sa va informeze deoarece el are acces la dosar.
Din moment ce s-au inteles contractual si amiabil nu cred ca veti mai avea probleme pe latura civila dar trebuie vazut ce este la dosar.
Avocatul celalalt doar el stie ce va face.
Nu inteleg de ce va preocupa acest aspect...
Raspunderea penala ar trebui sa va preocupe nu latura civila a cauzei, care oricum era in sarcina asiguratorului.
buna seara domnilor avocati, ma interesa aceasta chestie ca sa stiu daca in timpul procesului avocatul meu va chema martori pt audiere etc probe etc. e un dosar mai greu sunt facute 3 expertize .. a mai fost cercetat cineva in dosar procurorul ia dat SUP pt infractiunile de ucidere si fuga de la locul accidentului. prima expertize spune clar ca acesta a intrat pe partea mea. apoi s-a facut aici la politie expertiza traseologica spune ca zgaraieturile de pe masini au fost create prin acrosajul celor 2 vehicule ! expertiza fizico chimica facuta la bucuresti la IGPR ca sa gasit vopsea de pe o masina pe cealalta ! se face a doua expertiza care spune expertul cred ca na fost acrosaj ca ar fi masurat el alte masini asemanatoare si ar fi o diferenta de 1 cm. ignora expertizele fizico chimica si traseologica. se face a 3 a expertiza la INEC care spune ca ar fi fost un impact dar crede ca nu a fost destul de tare ca sa-mi schimbe directia de mers , am facut obiectiuni ( facute de un expert auto din orasul meu care a vazut ce sa gresit !) procurorul mia raspuns EXPERTUL A RASPUNS CORECT ! si respinge toate obiectiunile ca interpretari proprii . am facut plangere la prim procuroare, nu mi-a raspuns si mia trimis dosaru in instanta. avocatul meu spune ca am sansa mare la achitare .daca nu o suspendare.ma terminat psihic dosarul asta. !!

Alte discuții în legătură

Va rog lamuriti-ma cu interpretarea unei sentinte Trestianu Trestianu Ce sa inteleg din asta?va rog ajutati-ma cu un raspuns In baza art. 87 al. 1 din OUG 195/2002 republicată, cu aplicarea art 320 ind. 1 C.p.p. şi art. ... (vezi toată discuția)
Sentinta legala sau nelegala ? valybc valybc Condamnă pe inculpatul IONESCU după cum urmează: a) la pedeapsa de 4 ( patru ) ani închisoare şi 5 (cinci) ani interzicerea drepturilor prevăzute de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire intr-o hotarare judecatoreasca petre512 petre512 Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: Condamnă pe fiecare dintre inculpaţii ANGHELUTA PETRE şi MATCAªU SORIN la câte 9 luni ( nouă luni) închisoare ... (vezi toată discuția)