avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligare la demisie abuziva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligare la demisie abuziva

am lucrat in Mapn ca gradat profesionist,in 2012 am avut un accident cu vatamare corporala din culpa si am fost condamnat la 5 luni cu suspendare,definitiv dar nu irevocabil.Bineinteles k urma sa fiu dat afara din Mapn.Am anuntat ca mai am o cale de atacsi anume contestatie la executare.Dar nu mi-au dar aceasta posibilitate si mi-au zis sa-mi dau demisia imediat(23 ian 2014) Dupa demisie am urmat calea de atac si am fost achitat definitiv si irevocabil.As vrea sa ma reincadrez in Mapn la cerere fara alte examene.se poate repara aceasta nedreptate?As vrea sa fac si un memoriu la Mapn,credeti ca am vreo sansa?Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 18 Mai 2014
Angajarile in sectorul bugetar se fac prin examen sau concurs. Nu exista exceptii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta juridica abstract abstract am fost condamnat dupa vechiul cod penal la 5 luni cu suspendare si 2 ani termen de incercare,pentru vatamare corporala din culpa(accident rutier),victima a ... (vezi toată discuția)
Condamnat la 3luni pentru un accivend cu vatamare corporala din culpa goanta goanta Salut. Am fost condamnat la 3Luni de inchisoare cu suspendare si 2,3 luni perioada de incercare. Nu stiu prea multe ce inseamna asta. Am fost judecat pentru ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala - 45 zile ingrijiri medicale Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna ziua stimati avocati. Vi se pare echitabil ca inculpatul sa primeasca o simpla amenda penala in urma trimiterii in judecata pentru infractiunile prevazute ... (vezi toată discuția)