avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Activitate just_blue

Activitate just_blue

Buna ziua,

Parintii mei si fratele meu sunt ingropati pe doua locuri concesionate - unul unui var al mamei, al doilea matusii din partea mamei. As dori sa stiu urmatoarele:
1. Care este procedura de urmat daca as vrea sa mut osemintele tatalui meu de exemplu (sau toate, si ale mamei si fratelui) intr-un alt cimitir (cel mai probabil), in acelasi oras, pe un loc pe care sa il achizitionez?
2. Care ar fi costul (si costul total pentru toate ramasitele familiei)?
3. Ar trebui sa astept pana se implinesc 7 ani (desi in celelalte 2 cazuri au trecut cei 7 ani) sau se poate face acest lucru in orice perioada cu conditia sa fie mai rece afara asa cum am citit undeva (toamna sau iarna)?

Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Răspuns la discuția Mostenire, succesiune
Tocmai din cauza acestei confuzii am si intrebat. Am gasit ambele variante si nu m-am lamurit, de aceea speram sa primesc un raspuns abilitat.
Răspuns la discuția Mostenire, succesiune
Multumesc frumos pentru raspunsul prompt.
Mama mea a murit in 2013, in decembrie, iar tatal meu traieste. Eu sunt singurul copil al parintilor mei, si as vrea sa stiu in acest caz ce parte imi revine din apartamentul proprietatea parintilor (bun ce se va dezbate/imparti numai intre mine si tatal meu). Multumesc.