avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Activitate delia123

Activitate delia123

multumesc mult mi-a fost de mare ajutor linku =D>
deci inseamna ca nici alte bunuri nu pot trece pe minor nu? #-o
Buna,

Vreau ca sa imi cumpar o masina , pot ca sa o trec pe numele copilului meu de 2 ani ? :hm:
Răspuns la discuția un sfat urgent
bn okey sa zicem ca este asa , dar nicaera nu scrie ca eu am drept dupa ce ea moare ... fiindca normal doar eu si ea suntem proprietare acolo , in mod normal eu nu pot sa vand acel apartament fara acordul ei , dar nici ea fara acordul meu , doar eu vreu ca sa iau ce imi apartine mi-e intelegeti??
Discuție un sfat urgent
Buna ziua , as dori un raspuns mai pe intelesul meu ... problema mea este in felul urmator... . Parinti mei au divortat cand eu am avut 2 ani si jumatate , tatal meu si mama mea au avut o garsoniera ce se dadea mai inainte pe vremea lui Ceausescu, dupa divort tatalui meu nu ia trebuit nimic din acea garsoniera si tot ce a avut el mi-a lasat mi-e mostenire dar si mamei mele , adica daca bine ma gndesc jumte mi-e jumte mamei mele. asa , pe mine mama mea ma crescut pana la 18 ani , am vut o cearta destul de mare amandoua iar eu la un momendat mi-am cerut drepturile care mi se cuvine , bn am uitat ceva , eu am vut tutope pana la varsta de 18 ani si mama mea a vandut garsoniera si a luat un apartament cu 2 camere iar dupa cati va anii a vandut prtamentu cu 2 camere si a luat un apartament cu 3 camere , faza este cum a vandut ea fara ca eu sa stiu nimic , bn cand am implinit 18 ani ma dat afara din casa :O cu pretextul ca este casa ei , X-( , ea a incercat ca sabge uzu fruct ca sa am parte doar dupa ce moare ea , dar din cate am inteles asta nu re nimic de aface , bn eu am fost la casa functionara si am scot un fel de foaie ca sa vad daca sunt trecuta in contrct si sunt trecuta in contrct B-) , dar faza este ca ea nu vrea ca sa imi de-a nici cum dreptul eu normal as ve 75 % de la apartament nu? si din partea tatalui meu si din partea ei , doar eu sunt la parinti din prima casatoriie a ei , ir din a 2 casatorie mai re 2 copii dar ei nu sunt trecuti , chit ca ea a vrut ca sa ma scoata din contract si nu a reusit , si nu am semnat nimic , eu nu ma tre pricep cum sa fac de unde sa incep va rog ajutatima cu sfaturi :((:wave: