avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare autoturism pe numele unui copil de 2 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare autoturism pe numele unui copil de 2 ani

Buna,

Vreau ca sa imi cumpar o masina , pot ca sa o trec pe numele copilului meu de 2 ani ? :hm:
Cel mai recent răspuns: delia123 , utilizator 22:22, 28 Ianuarie 2014
Cand veti ramane fara certificatul de inmatriculare o sa mergeti cu el in carucior la politie sa ii fie restituit?:)

"Nenea, vleau talonul inapoi!"

Nu puteti inmatricula masina pe numele copilului ptr simplul motiv ca nu are carte de identitate.
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2014
cyan, moderator
deci inseamna ca nici alte bunuri nu pot trece pe minor nu? #-o
Le puteti trece daca se stabileste un tutore copilului de catre autoritatea tutelara.

Despre tutela minorului puteti afla informatii pe net sau/si aici
[ link extern ] /
multumesc mult mi-a fost de mare ajutor linku =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura vanzare auto iulianul iulianul Buna ziua, Sunt in situatia de a vinde un autoturism, duminica plec din oras si nu mai am timp sa merg la Administartia Financiara. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)
Prezentare acte politie cand sunt oprit in trafic dpdv dpdv Buna seara! Am fost casatorit (ulterior unul dintre soti a decedat) ne-am pastrat amandoi numele, ea R.S. iar eu A.N., avem un copil minor, in certificatul ... (vezi toată discuția)
Acte inmatriculare masina second hand maneas maneas buna seara!nu stiu dac am pus o intrebare dificila sau nu prezinta interes ptr dvs,dar nu mi-a raspuns nimeni.asa ca o repet.am o masina adusa din austria fara ... (vezi toată discuția)