avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un sfat urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un sfat urgent

Buna ziua , as dori un raspuns mai pe intelesul meu ... problema mea este in felul urmator... . Parinti mei au divortat cand eu am avut 2 ani si jumatate , tatal meu si mama mea au avut o garsoniera ce se dadea mai inainte pe vremea lui Ceausescu, dupa divort tatalui meu nu ia trebuit nimic din acea garsoniera si tot ce a avut el mi-a lasat mi-e mostenire dar si mamei mele , adica daca bine ma gndesc jumte mi-e jumte mamei mele. asa , pe mine mama mea ma crescut pana la 18 ani , am vut o cearta destul de mare amandoua iar eu la un momendat mi-am cerut drepturile care mi se cuvine , bn am uitat ceva , eu am vut tutope pana la varsta de 18 ani si mama mea a vandut garsoniera si a luat un apartament cu 2 camere iar dupa cati va anii a vandut prtamentu cu 2 camere si a luat un apartament cu 3 camere , faza este cum a vandut ea fara ca eu sa stiu nimic , bn cand am implinit 18 ani ma dat afara din casa :O cu pretextul ca este casa ei , X-( , ea a incercat ca sabge uzu fruct ca sa am parte doar dupa ce moare ea , dar din cate am inteles asta nu re nimic de aface , bn eu am fost la casa functionara si am scot un fel de foaie ca sa vad daca sunt trecuta in contrct si sunt trecuta in contrct B-) , dar faza este ca ea nu vrea ca sa imi de-a nici cum dreptul eu normal as ve 75 % de la apartament nu? si din partea tatalui meu si din partea ei , doar eu sunt la parinti din prima casatoriie a ei , ir din a 2 casatorie mai re 2 copii dar ei nu sunt trecuti , chit ca ea a vrut ca sa ma scoata din contract si nu a reusit , si nu am semnat nimic , eu nu ma tre pricep cum sa fac de unde sa incep va rog ajutatima cu sfaturi :((:wave:
Cel mai recent răspuns: delia123 , utilizator 20:20, 28 Ianuarie 2014
ca sa vad daca sunt trecuta in contrct si sunt trecuta in contrct ,

Ce scria mai exact in acel contract ? Sunteti cumparator ? Cu ce cota ?

ea nu vrea ca sa imi de-a nici cum dreptul eu normal as ve 75 % de la apartament nu? si din partea tatalui meu si din partea ei ,

Asta de unde ati scos-o ? Nu aveti decat ce scrie in contract ca aveti. Din partea mamei nu aveti nimic deocamdata ca n-a murit inca.
Dupa tata , daca aveti ceva, scrie in contract.

bn okey sa zicem ca este asa , dar nicaera nu scrie ca eu am drept dupa ce ea moare ... fiindca normal doar eu si ea suntem proprietare acolo , in mod normal eu nu pot sa vand acel apartament fara acordul ei , dar nici ea fara acordul meu , doar eu vreu ca sa iau ce imi apartine mi-e intelegeti??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uz de fals in acte ContSters210692 ContSters210692 -am fost infiat de la varsta de 1 an. -sunt singurul copil -parinti mei au divortat pana sa fac eu 14 ani -tatal meu a lucrat la armata si a primit un ... (vezi toată discuția)
Drept mostenire dupa parinte decedat bebelina bebelina Eu si fratele meu am locuit impreuna cu parintii nostri intr un apartament cu trei camere in Tineretului. Mama noastra a decedat cand eu aveam 10 ani si ... (vezi toată discuția)
Succesiune in instanta si obligaţia legala de întreţinere StefanS2020 StefanS2020 În timpul copilăriei mele, eu am fost un copil neglijat. Aveam lucruri de mâna a doua, rupte, in timp ce mama mea îsi cumpara lucruri scumpe si avea numai ... (vezi toată discuția)