avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... UZ DE FALS IN ACTE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

UZ DE FALS IN ACTE

-am fost infiat de la varsta de 1 an.
-sunt singurul copil
-parinti mei au divortat pana sa fac eu 14 ani
-tatal meu a lucrat la armata si a primit un apartament
-dupa divort apartamentul a fost dat mamei pentru buna crestere a mea
-mama la cumparat de la stat dupa divort
-dupa ce am implinit 18 ani,mama la vandut fara acordul meu sau semnatura mea
-a cumparat o garsoniera si vrea sa o vanda si pe aceasta
-eu locuiesc in prezent cu sotia si cei 2 copii in garsoniera
Ce este de facut sa nu raman cu familia mea pe drumuri.Mama face aceste lucruri din razbunare ca nu mam insurat cu alta fata.Mentionez ca am ajutato cu bani de cate ori am putut pe mama si nu am agresato fizic.Am investit bani in garsoniera si nu vreau sa raman fara nimic.Mama mai are un frate vitreg din partea bunicului decedat.Dupa ce a decedat si bunica mamei ia ramas casa de la tara.Bunica zicea mereu sa ne faca act pe casa la amandoi dar nu a mai apucat.Cum a decedat bunica:ia paralizat partea stanga,mama a adus o asistenta ce ia bagat o perfuzie care ia cazut dupa cateva ore,a adus babele ca la tara de iau tinut 10 lumanari intro camera mica desi doctora ia zis cai fac rau.Nu ia dat sa manance timp de o saptamana,nu a duso la spital.In plus a cautat prin sat
aschie de la jug de boi sa moara mai repede(asa se zice prin babe).Eu am fost singurul care ia dat apa sa bea si am rugat babele sa iasa din casa cu lumanarile pana cand mam certat cu mama si nam mai intrat in camera unde zacea mamaie.Dupa o saptamana de cand a paralizat a decedat inegrinduise abdomenul.Mentionez ca mama o batea din cand in cand pe mamaie si ii interzicea sa manance cand dorea ea.O lasa sa manance doar cand se punea masa.In concluzie sunt singur pe lume decat cu sotia si copiii mei iar mama vrea sa ma alunge.Pe la varsta de 20 de ani mama venea la apartament si ma intarata sa o bat aducand cu ea si cate un martor ca sa ma poata desfia cred eu si sa vanda apartamentul.
CE POT FACE SUNT DISPERAT,VAZAND CE POATE FACE O "MAMA". VA MULTUMESC
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
ContSters210692, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 13:15, 9 Iunie 2011
este imobilul mamei dvs si poate face ce doreste cu el, deoarece dvs nu aveti absolut nici un drept la imobilul cumparat de mama dvs
Doamna avocat cu tot respectul mama a colindat foarte mult ca sal vanda fara acordul meu.Toata lumea imi zicea ca nu poate sal vanda deci....
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2011
ContSters210692, utilizator
O sa va trimit prin email daca doriti hotararea de divort.Multumesc pt raspuns
Dumneavoastra nu aveti niciun drept asupra bunurilor primite de mama dumneavoastra in urma partajului. Vorbim despre un divort nu despre succesiune.
Partajul se face intre mama si tatal dumneavoastra, copiii nu sunt implicati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori o lamurire despre o mostenire Emilian2000 Emilian2000 Parintii mei au avut un apartament.Tatal meu a decedat.Dupa decesul tatalui s a facut succesiunea(Eu mai am o sora),iar atunci sora mea a renuntat la partea ... (vezi toată discuția)
Copil infiat-drepturi marilyn22 marilyn22 Am 30 ani,sunt infiata,sunt infiata de la 2 luni si sunt unicul copil.Tatal meu adoptiv a decedat in 2004,iar cand am vrut sa fac succesiunea pe ... (vezi toată discuția)
Un sfat urgent delia123 delia123 Buna ziua , as dori un raspuns mai pe intelesul meu ... problema mea este in felul urmator... . Parinti mei au divortat cand eu am avut 2 ani si jumatate , ... (vezi toată discuția)