avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Activitate koko_b

Activitate koko_b

Răspuns la discuția Deces pe trecerea de pietoni
Multumesc
Buna ziua. Sora mea a fost lovita foarte grav pe trecerea de pietoni. Dupa un an de zile de spitalizare a decedat in urma complicatiilor. In declaratia soferului de atunci si a martorilor s-a costatat ca a fost vina soferului in totalitate.
Intrebarea mea este: ce sanctiuni ar putea primi soferul? Si ce daune ar putea primi familia in urma suferintei? Va multumesc.
am inteles cum sta treaba. va multumesc pt informatii
asa stiam si eu.... aveti idee cam cat ar ajuge cheltuielile de judecata? cu aproximatie nu exact. si pot sa cer sa plateasca el cheltuielile? va multumesc pt ajutor
ciudat este ca am fost la un avocat sa intreb ce pot face in situatia aceasta si mi.a spus ca ar trebui sa il dau in judecata pe cel la care e masina in momentul de fata, nu pe cel cu care ma intelesesem eu sa fac actele . ceeea ce m.i s.a parut cam aiurea... ce treaba ar avea actualul proprietar( care nici nu stiu cine este)?
nu... nu am nimic facut cu el. interesant este ca acest baiat care a cumparat masina a patit aceasi situati in care sunt eu. deci stia cum sta treaba dar a continuat sa ma pacaleasca. mai ales ca nu a tinut masina decat 2 luni si pe urma a vandut-o. eu ma gandesc ca as fi fost inselat in aceasta situatie
si daca nu am nicio hartie la mana ca a cumparat masina de la mine? am 2 martori care erau de fata cand i.am dat actele masinii si am stabilit ca in cel mai scurt timp sa facem contract de vanzare -cumparere. in momentul de fata el nu mai are masina.... a vandut.o. pot sa il dau in judecata?
buna ziua. am o problema si nu stiu cum as putea.o rezolva. acum un jumatate am vandut masina proprietate personala unei persoane care neavand toti banii a dorit sa o ia in 2 rate. am fost de acord cu conditia sa facem cat mai rapid actele pt a o scoate de la cheltuieli . mi.a promis ca in cel mai scurt timp, cand face rost de bani sa rezolvam si contractul de vanzare- cumparere. dar fara sa stiu cum sta treaba i.am dat toate actele masinii, la solicitarea lui, inclusiv cartea de identificare a masinii. si acum bineinteles ca nu mai vrea sa faca acte cu mine, deoarece a vandut masina cumparata de la mine altcuiva. si din cate am inteles a fost vanduta pana in momentul de fata de vreo 3-4 ori . intrebarea mea este: ce pot sa fac sa imi scot autoturismul de la impozit si din evidenta politiei, deoarece nu vreau sa am probleme din cauza aceasta. va multumesc si sper sa gasesc un raspuns la dvs
Răspuns la discuția sesizare itm
gata am inteles... multumesc pt lamurire. o zi buna
Răspuns la discuția sesizare itm
nu am dovada ca nu am primit salariul pe luna nov. dar oricum la aceasta firma unde sunt eu vor gasi f multe nereguli. credeti ca se va rezolva ceva? adica au mai fost cazuri in care sa se achite sumele datorate de angajatori? oricum eu va multumesc pt informatie