Buna ziua ,
Am divortat de curand si am un copil caruia trebuie sa-i platesc pensie alimentara .
Am citit pe internet ca , in cazul unui copil , pensia alimentara se stabileste 25% din venitul net ( sunt salariat ) .
Deoarece salariul meu net fluctueaza in functie de sporuri si ore suplimentare intre 1900 lei/luna si 2300lei/luna ,v-as ruga sa-mi spuneti cum se calculeaza pensia alimentara in acest caz si care va fi suma lunara care trebuie platita .
Multumesc pentru raspuns
Sunt medic de medicina generala si as dori sa-mi deschid si un cabinet de medicina generala ca obiectiv secundar de activitate .
Daca intr-adevar nu se poate , v-as ruga sa-mi recomandati solutia care trebuie gasita pentru desfasurarea ambelor activitati ( estetica si medicala )
Multumesc ,
Buna ziua ,
V-as ruga daca se poate , sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema : doresc sa-mi infiintes un S.R. cu domeniu de activitate principal ESTETICA ( cu cosmetica , coafor , masaje , etc. ) iar ca domeniu secundar MEDICAL . Juristul pe care l-am contactat pentru asta mi-a spus ca este imposibil de realizat asta , deoarece cine are domeniu medical nu mai are voie sa aiba si alte activitati trecute pe acelasi S.R.L .(???!!!) , prin urmare , conform spuselor d-lui , ar trebui sa am 2 S.R.L.-uri separate . Va rog sa imi dati un ajutor in aceasta problema , deoarece nu inteleg de ce nu pot avea ambele activitati inregistrate pe acelasi S.R.L.?
Multumesc mult pentru raspuns