avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale S.R.L. cu mai multe domenii de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

S.R.L. cu mai multe domenii de activitate

Buna ziua ,
V-as ruga daca se poate , sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema : doresc sa-mi infiintes un S.R. cu domeniu de activitate principal ESTETICA ( cu cosmetica , coafor , masaje , etc. ) iar ca domeniu secundar MEDICAL . Juristul pe care l-am contactat pentru asta mi-a spus ca este imposibil de realizat asta , deoarece cine are domeniu medical nu mai are voie sa aiba si alte activitati trecute pe acelasi S.R.L .(???!!!) , prin urmare , conform spuselor d-lui , ar trebui sa am 2 S.R.L.-uri separate . Va rog sa imi dati un ajutor in aceasta problema , deoarece nu inteleg de ce nu pot avea ambele activitati inregistrate pe acelasi S.R.L.?
Multumesc mult pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: stanciurodica , utilizator 18:17, 29 Ianuarie 2014
Nu puteti pentru ca sunt activitati pentru desfasurarea carora legea impune conditia obiectului unic (un singur obiect de activitate, principal, niciun altul secundar).

Care sunt, mai exact, activitatile pe care doriti sa le adaugati in obiectul secundar?
Sunt medic de medicina generala si as dori sa-mi deschid si un cabinet de medicina generala ca obiectiv secundar de activitate .
Daca intr-adevar nu se poate , v-as ruga sa-mi recomandati solutia care trebuie gasita pentru desfasurarea ambelor activitati ( estetica si medicala )
Multumesc ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare cabinet medical de catre un srl camelia.zamfir camelia.zamfir Buna ziua! Ma puteti ajuta cu cateva informatii legate de posibilitatea preluarii de catre un SRL a unui cabinet medical? Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Hepatita c PatricBogdan PatricBogdan Buna seara. As avea rugamintea sa ma ajutati sa aflu un raspuns clar si sigur, la intrebarea: in ce domenii am voie sa lucrez practic, daca sunt purtator de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cod caen 8690 ? Laurap82 Laurap82 Buna ziua, As dori sa apelez la cunostintele unui jurist in vederea infiintari unei firme cu profil medical. Mai exact, as vrea sa stiu care ar fi codul ... (vezi toată discuția)