avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Preluare cabinet medical de catre un SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Preluare cabinet medical de catre un SRL

Buna ziua!

Ma puteti ajuta cu cateva informatii legate de posibilitatea preluarii de catre un SRL a unui cabinet medical? Care ar fi demersurile pentru realizarea acestui lucru si ce modificari apar in relatia cu Casa de Sanatate?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: camelia.zamfir , utilizator 11:26, 15 Aprilie 2010
Pentru a prelua cabinetul medical trebuie sa aveti pe SRL obiect principal de activitate medicina.
Da, presupun ca asta nu este cea mai mare problema. Stiti cumva care ar fi demersurile?

Multumesc mult.
Ba pentru un SRL care are cod principal de comert, de exemplu, iar in secundar toate codurile permise, trecerea la activitati de medicina ar fi o mare problema.
Codul pentru medicina este permis urmat doar de celelalte 2 (vezi codurile Caen Rev 2-medicina generala).
Daca le aveti-ca nu spuneti nimic, de parca noi trebuie sa va lamurim si sa si ghicim ce doriti sa faceti, deci nu ar strica sa fiti mai explicita-atunci ramane sa va adresati la CJAS, pentru a afla ce documentatie va trebuie.
S-ar putea sa va ceara insa ca macar unul din asociati sa fie de profesie medic.
Avem deja in principal un cod de medicina, este un singur asociat in firma, si este de profesie medic. Va multumesc mult! O sa intrebam la CJAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea codurilor caen la innfiintarea unui srl IRR IRR Exista [b]limitare pentru numarul de coduri CAEN[/b] pe care le alegi la constituirea unui SRL?Mai exact, pe langa codul CAEN aferent activitatii principale a ... (vezi toată discuția)
Activitati de comert la cmi stomatologic elicoidal elicoidal un cabinet stomatologic, CAEN 8623, ce trebuie sa faca ca sa vanda la receptie produse stomatologice ?la registru comertului, la administratie? care sunt ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)