avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Stabilirea codurilor CAEN la innfiintarea unui SRL
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Stabilirea codurilor CAEN la innfiintarea unui SRL

Exista limitare pentru numarul de coduri CAEN pe care le alegi la constituirea unui SRL?Mai exact, pe langa codul CAEN aferent activitatii principale a societatii se pot trece in actul constitutiv oricate coduri CAEN pentru activitati secundare?
Exista vreo diferenta din acest punct de vedere in cazul unui SRL-D?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IRR , utilizator 16:05, 23 Martie 2013
numai pt anumite societati cu obiect specific, servicii de contabilitate ori in domeniul medical, nu se pot trece la obiectul secundar toate cele prevazute de CAEN REV.2, in rest este posibil
Multumesc frumos pentru raspuns!
In cazul in care codul CAEN pentru activitatea principala e 4791 de exemplu, se pot trece oricate si orice fel de coduri CAEN pentru activitatile secundare, chiar si codul 6920?
Dar daca in timp se doreste schimbarea codului CAEN pentru activitatea principala 4791 cu un cod CAEN din cele aferente activitatilor secundare cum este 6920? Doar in aceasta ultima situatie mentionata se va modifica actul constitutiv si se va putea trece pentru activitatile secundare un numar limitat de coduri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare s.r.l amrita950 amrita950 Buna ziua, La infiintarea unui SRL, exista o limita la alegerea codurilor CAEN? Adica, dupa ce imi aleg activitatea principala pot sa imi aleg in subsidiar ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)
Cod caen adina23 adina23 buna ziua, Vreau sa deschid un srl, sunt inca in faza actelor, si am o nelamurire asupra codului CAEN, care cod caen ar fi potrivit pentru un magazin mixt si ... (vezi toată discuția)