avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare S.R.L
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare S.R.L

Buna ziua,
La infiintarea unui SRL, exista o limita la alegerea codurilor CAEN? Adica, dupa ce imi aleg activitatea principala pot sa imi aleg in subsidiar cate activitati secundare vreau? Exista vreo taxa care se percepe din acest punct de vedere?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters51068 , utilizator 13:38, 13 Martie 2009
Nu exista o limita, taxa este aceeasi indiferent de codurile CAEN secundare.
Pentru anumite activitati se impune obiectul unic de activitate, adica nu poti avea in obiectul secundar o alta activitate sau acestea pot fi limitate.
De exemplu, pentru codul CAEN 6920 activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal, cei de la CECCAR limiteaza obiectul secundar la anumite coduri CAEN.

Pentru o informare mai corecta, spuneti-ne activitatea principala pe care doriti sa o desfasurati.

au fost perioade in care s-a perceput taxa pentru coduri ,dar in aceasta perioada nu se percepe taxa pentru coduri, numai pentru unele cu regim special.
La infiintarea unui SRL taxa este fixa si puteti sa alegeti cate coduri CAEN doriti, dar va recomand sa alegi strict codurile pe care credeti ca le veti desfasura pentru ca orice mentiune ulterioara costa mult mai mult
Poti sa pui si 300 de coduri daca doresti.

Nu costa nimic. (Nu exista coduri cu regim special)

Alberto Kurtyan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea codurilor caen la innfiintarea unui srl IRR IRR Exista [b]limitare pentru numarul de coduri CAEN[/b] pe care le alegi la constituirea unui SRL?Mai exact, pe langa codul CAEN aferent activitatii principale a ... (vezi toată discuția)
Schimbare obiect activitate principal cu unul secundar DB56 DB56 Sunt administratorul unui SRL cu capital strain, SRL infiintat in noiembrie 2008. Obiectul principal de activitate este fabricarea unor anumite produse ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)