avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Activitate IlieRemus

Activitate IlieRemus

Răspuns la discuția testul antidrog
este incompleta afirmatia sau este cusuta cu ata alba povestea ..... avind in vedere ca ati fost sa dati probe biologice se semneaza un acord , se comunica un nr de dosar se aduce la cunostinta faptele ....etc . Poate prin `90-2000 se puteau face usor aseamenea posibile abuzuri ..acum cam greu . Asa ca , interesativa la sectia unde ati fost dus sau la laborator ....... sunt obligati sa furnizeze datele cu o cerere in scris depusa de catre dvs
Răspuns la discuția Retragere minor de la scoala
Multumesc .
Buna ziua
supun si eu atentiei dvs o situatie :
- cind poate fii retras de la scoala (liceu clasa 11 ) un elev care are 18 ani la inceperea noului an scolar 2014-2015 ?
- pe ce motive si cine o poate face ??
de ce nu va puteti asuma responsabilitatea prin semnatura a sessizari ?? prin lege sesizarile anonime sunt clasate ..
Buna ziua , prin "gura targului " am auzit ca persoana titula al alocatiei momoparentala este si beneficiarul unei asigurari de sanatate ??? Nu am mai auzit de acesta situatie .
Intrebare :
Exista vreo prevedere in acest sens ?? daca da care .
Multumesc
Răspuns la discuția situatie procedurala
Multumesc , dar mai am o intrebare , acesta prima cerere se timbra ?? cererea de repunere pe rol se retimbreaza ??
Am si eu o situatie a unui amic , acesta a atacat o incheiere de sedinta , data cind avea loc sedinta a aparut pe ecris cu aproximativ 3-4 zile inainte de termen . Acesta erea intr-o zi de luni ... zi in care acesta nu a fost in localitate , joia de dinainte de termen depune personal o cerere de judecare in lipsa .
A doua zi dupa termen, deci marti constata ca cererea este respinsa pe baza art. 242 pct.2 C.pr.civ ??? tot atunci gaseste si citatie in cutie postala in care ia fost pus in vedere sa timbreze cu 4 ron si timbru de 0.15 ... Ce mai poate face sa repuna pe rol cauza ?
ok , multumesc am avut nevoie de un punct de vedere profesionist .
da intr-un dosar sunt imputernicit al unui creditor , in alt dosar sunt debitor ...si am fost in alte dosare tot creditor dar acelea sau inchis .
Am si eu o situatie care ma uimeste ... am fost client la un executor cu doua dosare in care eream creditor solutionate in urma cu ceva timp , in acest moment sunt imputernicitul uniu clint al acestui executor . Dar am constatat ca eu la acelasi executor am calitatea de debitor ... este ok cum a procedat domnul executor .... ??:O