avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Corectitudine executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Corectitudine executor judecatoresc

Am si eu o situatie care ma uimeste ... am fost client la un executor cu doua dosare in care eream creditor solutionate in urma cu ceva timp , in acest moment sunt imputernicitul uniu clint al acestui executor . Dar am constatat ca eu la acelasi executor am calitatea de debitor ... este ok cum a procedat domnul executor .... ??:O
Cel mai recent răspuns: IlieRemus , utilizator 21:34, 2 Iunie 2014
Sunteti imputernicit al unui creditor si debitor in alt dosar sau ce vreti sa ziceti?
da intr-un dosar sunt imputernicit al unui creditor , in alt dosar sunt debitor ...si am fost in alte dosare tot creditor dar acelea sau inchis .
Si unde vedeti dvs o incompatibilitate ? Sunteti debitor si atat, dvs nici macar nu sunteti creditor in celalalt dosar, ci doar imputernicit.
ok , multumesc am avut nevoie de un punct de vedere profesionist .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acțiune în constatare perimare executare silita Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Am înaintat în instanță acțiune în constatare perimare executare silita. Am solicitat de la executori dosarele de executare și am mers la un avocat care ... (vezi toată discuția)
Poate executorul să rețină banii de indemnizație creștere copil? puysor puysor Buna ziua, Clientul meu a avut un dosar de executare acum 3 ani in urma unui accident rutier cu avarii masina. Atunci a plătit o perioada la executor in ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)