Bună ziua,
Da sunt două dosare de executare. Unul cu banca Transilvania care m.a executat silit in 2012 luna martie prin executare directa in baza contractului de credit. Perioadele între actele de executare sunt mai multe începând cu data de 20 mai 2012 până în februarie 2013, din februarie 2013 până în august 2015 unde am găsit cerere de stăruință din partea băncii către executor și de atunci până în 2017 august când banca a cesionat creanță unei firme de recuperări. Eu nu am primit nici un act de executare fiind domiciliată în alt județ din 2012-2013 și alt județ din 2014 până în prezent, am depus în instanță un istoric de le evidenta populației în care se vede clar faptul că eu nu locuiam în acel județ când au fost trimise actele. Dosarul a fost făcut de un executor care în anul 2013 a fost cercetat și închis pentru fraudă și dosarul a fost preluat de un alt executor de care am aflat de la firma de recuperări creanțe telefonic in luna ianuarie a acestui an, de la aceasta nu am primit nimic nici somație ,nici alt act. La acest dosar am.depus în instanță acțiune în constatare perimare executare silita in data de 20.03.2018 și în luna mai când am avut termen judecătoria în raza căreia am domiciliul a trimis pentru soluționarea judecătoriei de unde am luat creditul in 2007. La dosarul cu numărul 2, executarea a fost începută în 14 februarie 2013 și până în aprilie 2014 nu au fost făcute alte acte de executare, de atunci până în prezent nu am mai primit nimic și la dosarul execuțional nu există cerere de stăruință din partea creditorului. In a
mbele cazuri am cerut executorului copii conforme cu originalul. La acesta am despus acțiune în constatare in data de 21 03.2018.
Mulțumesc!