avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

In anul 2011 s-a deschis un dosar executional pentru suma de 2500 lei cheltuieli de judecata la care se adauga cheltuieli de executare. Debitorul a platit pina in 2012 partial. Creditorul nu a facut staruinta pina in prezent. Executorul judecatoresc a notat in cartea funciara urmarirea silita imobiliara pentru suma de mai sus. Ce trebuie sa se intreprinda ca sa se radieze din cf aceasta urmarire silita . S-a prescris? S-a perimat? Care cod de procedura civila se aplica?
Multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: barbup , utilizator 20:45, 8 Februarie 2018
Puteti solicita anularea executarii silite ca urmare a perimarii executarii silite prin formularea unei contestatii la executare. Prin aceeasi actiune solicitati si radierea notarii somatiei imobiliare din cartea funciara.
Multumesc pentru raspuns. OCPI mi-a indicat sa solicit o incheiere a executorului judecatoresc, alta decit procesul verbal de constatare a perimarii, dar in care sa indice si nr cf si nr cadastral pentru care s-a inscris executarea silita.
Raspunsul dvs imi este util, si voi proceda la unei promovarea unei actiuni in instanta in cazul in care executorul judecatoresc refuza sa emita incheierea solicitata de catre OCI
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare lucinda2010 lucinda2010 Buna ziua. Executorul judecatoresc, la cererea creditorului, a constatat prin proces verbal perimarea executarii silite. Avand in vedere ca, pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Reluare executare silita perimata laura-jurist laura-jurist Buna ziua in luna decembrie 2010 ne-a fost emis de catre un ex. jud. un act de constatare a perimarii executarii silite, fara ca noi sa fii solicitat ... (vezi toată discuția)
Explicatie conditii perimare wiki38 wiki38 In urma sentintei definite din 03.03.3008,o persoana fizica a fost obligata sa restitue creditorului(o societate comerciala) o suma de bani in cuantum de ... (vezi toată discuția)