avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei20144

Activitate Andrei20144

Discuție Loc garaj
Buna ziua,as dori sa va intreb daca spatiul din fata garajului meu trebuie eliberat de ceilalti locatari,de masinile acestora.Precizez ca platesc anual taxa la primarie pentru acel loc unde am garajul dar datorita lipsei parcarilor(infrastructura din Romania) cativa vecini isi tin masinile parcate langa garajul meu,lasandu-mi un spatiu mic sa scot/bag masina,uneori si blocandu-mi total garajul.Cu toate ca am scris pe garaj sa nu mi se blocheze accesul,tot sunt blocat/sicanat.Pe timp de iarna datorita zapezii accesul este si mai greu,s-a intamplat si sa dau zapada din fata garajului iar altii apoi sa-si parcheze masina pe spatiul eliberat de mine.Este posibil asa ceva?Va multumesc!
Va multumesc mult pentru raspunsul acordat.Totusi,in urma cu ceva ani,parintii mei au mai facut o sesizare,nu imi mai amintesc exact unde fiindca eram mai mic.A venit un domn,in prealabil vorbise cu acest patron,s-au inteles si in momentul cand a intrat in casa la noi,activitatea din patiserie s-a oprit.Nu stiu cum s-ar putea rezolva aceasta problema,patronul acesta are influente si relatii la primarie si cam tot ce tine de activitatea desfasurata.Sper totusi sa se rezolve ceva,sa putem sa ne odihnim,nu mi se pare normal ca altii sa faca bani pe sanatatea si chinul celorlalti.Toate cele bune!
Nu mi se pare normal,odata ce am dat semnatura pentru patiserie,acum este altceva.Maine-poimane poate o sa faca un depozit de arme sub mine...este normal asa ceva in tara asta infecta?Am uitat sa precizez,aici intotdeauna hotii si cei cu bani au dreptate,legile sunt facute pentru prosti si pentru a fi interpretate.Legea este doar pentru prosti in Romanik asta!!!
Multumesc pentru raspuns,dar ce rol are Direcia de sanatate publica?
Buna ziua,as dori sa va adresez o intrebare datorita faptului ca nu sunt cunoscator in acest domeniu.In urma cu cativa ani,parintii mei i-au dat acceptul(semnatura) unei persoane pentru a-si face patiserie sub apartamentul nostru,mai precis sa modifice apartamentul de sub noi si sa faca patiseria acolo,la parter.Intre timp,aceasta persoana a mai cumparat un apartament,pe partea cealalta a blocului,transformandu-l in magazin si modificand astfel cele 2 apartamente,acestea devenind practic un spatiu comun.In decurs de cativa ani,aceasta persoana s-a extins,datorita faptului ca au influenta in aceasta zona,tipic taramului mioritic romanesc.si astfel au luat un teren intre blocuri unde au construit o brutarie.Spatiul de sub noi l-au transformat acum in birouri si spatiu de depozitare a sacilor de faina.Acum o sa va povestesc si stress-ul prin care trecem,zi de zi...in fiecare dimineata de la ora 6.30 ni se da desteptarea,programul fiind pana la 22.30.Vin diverse persoane,umbla pe tocuri pe gresie,trantesc,zgomot,usi inchise,deschise,tarat lazi,nu te mai poti odihni,practic acum avem program.Pe langa faptul ca au distrus structura de rezistenta a blocului,nu ne putem si odihni.Unii vecini se plang si ei,vorbesc pe la spate dar apoi cand e vorba de ceva,uita,persoane perverse.Am o intrebare,daca parintii imi trec apartamentul pe numele meu,banuiesc ca acea persoana trebuie sa vina la mine din nou pt semnatura,nu?Este posibil sa depozitezi faina in apartament de bloc?Imi puteti spune cum as putea actiona pe parte legala aceste persoane?!M-am saturat sa ma rog de ei,iti rad in fata,primarul si alte persoane sunt la mana lor.Va rog daca ma puteti ajuta,va multumesc!