avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Activitate edycom

Activitate edycom

Răspuns la discuția executare silita
S-a dat sentinta in camera de consiliu care este urmatoarea :admite cererea de ajutor public judiciar...scutirea de cautiune si respinge cererea de suspendare provizorie ca neintemeiata...cam urat pt mine.
care at fi motivele pt a admite o cerere?daca nu un proces de revendicare pe legea 10 pornit in timpul executarii iar executorul a ascuns acest lucru fata de adjudecatar , nu are un extras de CF ca-ci acolo se specifica ca este intabulat cel ce face revendicarea.
Acum am inteles ca si "revendicatorul" depune o cerere de suspendare provizorie.
Credeti ca are vre-o sansa sa-i admita lui?
In anexa OG51/2008 se prevede si cautiunea in faza executarii judecatoresti , dar totul ramane la latitudinea instantei
Răspuns la discuția executare silita
a amanat-o pe motivul sa se depuna 10% si certificat de grefa din care se rezulte cerere de suspendare, iar daca intelege sa faca cerere de ajutor public judiciar (care avea termen o saptamana mai tarziu) sa se faca in scris cu depunerea actelor necesare.
Se poate judeca si suspendarea si ajutorul public judiciar la aceiasi data?
V-as ruga un raspuns cat se poate de repede
am depus o contestatie la executare , cu termen in luna 3/201 , si o cerere de suspendare a executarii , care a fost judecata in camera de consiliu.
Trebuia sa dea o solutie , dar a mai amanat cu o saptamana , prin motivul sa se depuna la dosar , copie dupa certificat de grefa ,(in care se arata ca imobilul adjudecat era in proces de revendicare) dupa comunicarea de la executor , dupa cautiune , sau in lipsa dupa cererea de ajutor public judiciar in care sa se arate cuantumul , si alte acte care le-am depus.
Poate sa respinga cererea , sau e un lucru care se cere pt a admite
Răspuns la discuția rog ajutor
am depus contestatie , termenul s-a fixat pe 1/3/2011. Pana la judecarea contestatiei se poate intampla neplaceri? adica sa vina executorul si sa ma dea afara din casa.....iar procesul cu retrocedarea e fixat 6/6/2011....
Răspuns la discuția rog ajutor
Chitanta exista cu suma depusa , procedura a fost alta....a depus suma , dupa 5 minute a retras suma depusa mai mult ca sigur , asa ramane chitanta de depunere , adica dovada achitarii.
Cam aceiasi procedura ca la capitalul social la un srl
Răspuns la discuția rog ajutor
va multumesc pt raspuns , insa pot cere la cec-ul unde sau depus sumele de 10% datele cu privire la depuneri ?
Discuție rog ajutor
S-a vandut un imobil prin licitatie de catre un birou de executare judecatoresc.
Problema este urmatoarea , pana la aceasta licitatie nu s-a prezentat nimeni interesat , publicatia stipula ca s-a scazut pretul cu 10% din valoare.S-au prezentat 2 licitatori , care au luat anuntul dintr-un ziar , anunt postat de una din parti(creditor) , anunt care facea referire la licitatie , dar cu numarul de telefon al creditorului.Suma stipulata in publicatie era de 264.000 iar licitatia a inceput de la suma de 1/2 .Unul din licitatori avea o chitanta de cec pt cei 10% dar inca nu intrase la momentul respectiv in contul executorului , discutie telefonica intre secretara executorului si si banca.
Imobilul are notificare pe legea 10 , proprietarul s-a intabulat in cartea funciara , si exista si proces intre proprietar si primarie.
Al 2 licitator (cel care nu avea suma in cont)era pusa de creditor si se vedea de la o posta ca habar nu avea de licitaie ( se licita 135.200 se uita la executor si spunea 135.150 , astepta semnul executorului sau a creditorului)
Aceste lucruri au fost ascunse de executor la licitatie , aratand un act mai vechi eliberat de primarie care arata ca in urma cu 1-1/2 luni inca nu exista proces pe rol.
Stiu ca am 15 zile pt atacarea vanzarii.
Ce sanse crede-ti ca am?