Am crescut un copil , cu acordul parintilor de la varsta de 9 ani (nu este infiata) . In martie a implinit 18 ani si azi cand ne-am trezit am avut surpriza sa nu o mai gasim in camera ei , plecand cu bunuri si bani din casa . Cum sa procedam deoarece nici nu am vrea sa-i facem rau , sa-i compromitem viitorul dar nici nu as vrea sa las lucrurile asa.
Mentionez ca mai are un an de liceu, nu putem lua legatura cu ea deorece telefonul este inchis sau si-a schimbat numarul .
Va multumesc .
Mostenitorii sunt : sotia supravietuitoare,fiica naturala si un mostenitor testamentar.
Fiica nu are pretentii,dar locuind la mare distanta ar prefera , daca este posibil , sa faca o imputernicire sau ceva de genul acesta in favoarea unuia din ceilalti mostenitori pentru a nu mai trebui sa faca deplasarea pana la notarul care se va ocupa de succesiune. Este posibil acest lucru?
Tatal meu vitreg a decedat.Are o fiica naturala din prima casatorie. Sotia (mama mea) supravietuieste. Mie mi-a lasat prin testament notarial intreaga sa avere mobila si imobila cu exceptia rezervei testamentare.Eu nu sunt fiul lui natural.
Cat mostenesc eu , cat mosteneste mama si cat mosteneste fiica naturala