avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este obligatorie prezenta fiicei la dezbaterea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este obligatorie prezenta fiicei la dezbaterea mostenirii?

Mostenitorii sunt : sotia supravietuitoare,fiica naturala si un mostenitor testamentar.
Fiica nu are pretentii,dar locuind la mare distanta ar prefera , daca este posibil , sa faca o imputernicire sau ceva de genul acesta in favoarea unuia din ceilalti mostenitori pentru a nu mai trebui sa faca deplasarea pana la notarul care se va ocupa de succesiune. Este posibil acest lucru?
Da, intr-adevar este posibil acest lucru cu o procura autentica (facuta la un notariat sau la consulat!), eventual tradusa si supralegalizata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura succesiune la un notar local in strainatate dan_de dan_de Eu, mama si sora mea traim in Germania si dorim sa facem mostenirea la actiunile pe care le-a detinut tatăl meu la intreprinderea la care a lucrat. ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru reprezentare la succesiune luana1976 luana1976 Stimati Domni, tatal meu a decedat acum citeva zile in Bucuresti. Parintii mei sint divortati din 1998, iar la casa nu a fost efectuat ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters160162 ContSters160162 Buna seara.As dori sa intreb daca eu ca sotie pot face succesiunea dupa sotul meu eu aflindu ma la lucru in strainatate printr -o procura.Mai precis daca sora ... (vezi toată discuția)