avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Activitate oanapyty

Activitate oanapyty

Răspuns la discuția Amnistie si Gratiere
[ link extern ] /
am gasit un POLL votati si voi DOAMNE AJUTA SA SE INTAMPLE MINUNEA IN SEPTEMBRIE
[ link extern ]
Doamne ajuta sa-i lase acasa !!!
buna am doua probleme:((sper sa ma ajutati la rezolvarea lo;
1:sotul meu a primind o condamnare de 3ani pentru inselaciune pe VCP respectiv art.215 alin.1 2 3 in NCP se mai poate face ceva am inteles ca s-a schimbat ceva cu fila cec fara acoperire el este privat de libertate din 1 octombrie 2013 ..
2:tot asa o condamnare pentru furt fapta facuta din 2009 fara probe directe asupra decat o semnatura de-a lui nici asta sigura pentru ca e copie serox hartia pentru asta la bagat la participatie impropie de furt 4ani s-a facut apel asteptam data in care se face apelu am inteles k judecatori sunt in vacanta..
MA POATE AJUTA CINEVA CE SA FACEM ?
[ link extern ]
eu asta am gasit:(sper sa le dea o sansa:((
se mai aude ceva mai stie cineva ceva de legea asta...atatea promisiuni si nik
tu de unde sti ca erau de la CEDO? doamne ajuta sa se faca ceva eu am citit un articol despre noua gratiere depusa de senatoare de la PC si acuma pe 17 iulie are termen in camera deputatilor :((doamne ajuta
nu se intampla minunea mai repede?
asa am citit si eu ca undeva prin toamna doamne ajuta sa o aprobe
Răspuns la discuția Atac sentinta
la solutia care i-a dato acuma are drept la apel in 10 zile se poate remedia sau sa ceara avocatu sa-l achite?
Răspuns la discuția Atac sentinta
probe nu sunt si ce-i care trebuia sa fie ca el invinuit sau cum se zice au ajuns parte vatamata..si pe sotul meu la bagat la participatie impropie la furt nu e corect doamne :((