Annett
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Clar nu a aplicat legea....și pierdem cu dreptatea în mana.
Si mai rău e ca unele instante resping obiectiunile fără niciun motiv și dau soluții total eronate pe baza expertizelor.
Pierdem multi ani, bani, procese. Nu degeaba încrederea în sistemul judiciar este minima. Acest sistem distruge vieți!
Annett
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Va dezamăgesc eu...am făcut o asemenea sesizare la Biroul Central, iar răspunsul lor a fost ca doar instanta ii putea sesiza, ca puteam face obiecțiuni și cere înlocuirea expertului (ceea ce s-a și facut). Deasemenea, dacă nu ne convine soluția data de prima instanta, putem formula recurs. Asta a fost în mare răspunsul lor.
Evident am formulat recurs și soluția Instantei de control judiciar a fost casarea sentinței și trimiterea spre rejudecare cu refacerea expertizei amintite ca fiind grav viciata.
Totuși, expertul nu a răspuns în niciun fel, nici administrativ, nici penal (am făcut plângere de ani de zile și nu se face nimic)
Deci, care este soluția cu acești experți? Ca vor face în continuare aceleași lucruri?
Va mulțumesc, m-ați ajutat f mult.
Va merge la Politie sa încerce sa facă buletinul provizoriu fără act care sa ateste domiciliul. Dacă se insista sa aibă act pt domiciliu, vom face contract de comodat pe o cameră pe 6 luni.
Cu respect!
Va mulțumesc mult pentru răspunsuri.
Ne-am gândit la o soluție, va rog sa-mi comunicați dacă poate fi viabila.
Ii pot face contract de comodat pentru o cameră din apartament pe 6 luni autentificat notarial cu care apoi sa faca buletinul provizoriu?
Sau un contract de închiriere pe 6 luni pe o suma mica pe care sa il înregistrăm la ANAF?
Poate fi o soluție?
Problema este ca ii expira buletinul în 2 săptămâni și încă nu a găsit ceva convenabil de închiriat. Cu buletin expirat nici atât, nu va mai putea face niciun act. A discutat cu câțiva proprietari și ei au temerea de a avea domiciliul la ei.
Nu vreau sa regret ulterior,, ce risc dacă va avea domiciliul la mine?
Am o cunostinta care vrea sa se mute cu chirie. Problema e ca ii expira buletinul și nu mai poate avea vechea adresa de domiciliu. Vreau sa o ajut cu buletinul, sa o iau în spațiu, dar nu vreau sa am probleme ulterioare, sa trebuiască sa o țin eu de exemplu.
Poate avea adresa pe buletin pe o perioada limitata, sa zicem 6 luni? Exista posibilitatea unei adrese de domiciliu provizorie?
Care este soluția corectă?
Mulțumesc frumos!
Fratele meu are un PFA de vreo 10 ani. Declarații, taxe la zi. Am verificat la ANAF, nu este inactiv.
Ieri am văzut întâmplător pe portal.just.ro, ca un anume domn, persoana pe care nu o cunoaste, a cerut în instanță dizolvarea societatii/PFA-ului. Cererea a avut termen luna trecuta (termen de care nu a știut), în care instanta a hotărât anularea cererii (nu spune cauza, ci doar cu drept de reexaminare în 15 zile de la comunicare). Fratelui meu nu i s-a comunicat nimic.
Întrebarea este cine poate cere dizolvarea unui PFA în instanță și pe ce motiv? De ce nu s-a primit nimic de la instanta? Ce ar trebui sa facă acum, cum afla ce se intampla?
Mulțumesc anticipat!
Expertii parte nu au fost convocati cu confirmare de primire, doar părțile.
Fiecare parte a înștiințat expertul ei parte. Unul din experții parte a susținut ca nu poate participa din motive familiale, ca măsurătorile le-a făcut la expertiza anterioara (anulata).
Menționez ca au fost trimise 2 convocări, la prima tot acest expert a susținut ca nu poate participa, dar nici partea pe care o reprezinta, nici avocatul acesteia, astfel ca s-au refăcut convocarile.
Poate avea acest expert parte o opinie la aceasta expertiza?