avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate badalaur

Activitate badalaur

In urma cu sase luni, am completat cererea prin care imi exprimam dorinta de a ramane in concediu de paternitate pana la implinirea varstei de un an a copilului, urmand sa primesc 85% din suma salariilor pe anul respectiv. Intrebarea mea este: pot sa mai modific perioada de concediu paternitate de la 1 an la 2 ani, bineinteles cu modificarle de rigoare... dupa un an primesc maxim 1200lei ? Daca da, unde pot face asta? O zi excelenta!
Răspuns la discuția Proces Paternitate
Multumesc pentru raspuns!
Mama, nu trebuie sa dea o declaratie ca renunta la acest copil? Nu mai trebuie sa merg in instanta pentru decaderea ei din drepturi? Imi spunea cineva la un moment dat ca trebuie sa merg cu mama la Protectia Copilului, unde trebuie sa dea o declaratie ca nu poate sa intretina acest copil si ca este de acord sa-l cresc eu. Eu vreau o cale legala, care, in caz ca mama peste cativa ani se razgandeste si vrea copilul inapoi, sa aiba interdictie judecatoreasca.

Buna,
in urma cu ceva timp am avut o relatie extraconjugala din care s-a nascut un copil. Am recunoscut acest copil, sunt tatal lui, sunt trecut pe certificatul de nastere. Am decis sa nu mai contnui aceasta relatie extra si mama copilului vrea sa-mi incredinteze mie copilul pentru ca ea nu are cum sa-l creasca
> Intrebarea mea este, ce demersuri trebuie sa fac, ca sa pot obtine acest drept?