avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de paternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de paternitate

In urma cu sase luni, am completat cererea prin care imi exprimam dorinta de a ramane in concediu de paternitate pana la implinirea varstei de un an a copilului, urmand sa primesc 85% din suma salariilor pe anul respectiv. Intrebarea mea este: pot sa mai modific perioada de concediu paternitate de la 1 an la 2 ani, bineinteles cu modificarle de rigoare... dupa un an primesc maxim 1200lei ? Daca da, unde pot face asta? O zi excelenta!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 9 Mai 2014
Potrivit prevederilor art. 2 alin. (7) din OUG nr. 111/2010, odată făcută opţiunea, aceasta nu mai poate fi schimbată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil oanapotochina oanapotochina Daca am depus dosarul pt indemnizatie de crestere copil pe 01 aug 2012 si am optat pt un an de stat acasa in ce fel ma ajuta noua lege? Pot sta acasa doi ani ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului adiba adiba 1. OUG 148/2005 este abrogata? 2. Poate continua celalalt parinte CCC al copilui in cazul reluarii activitatii de catre primul? Bineinteles ca cei 2 parinti ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului, schimbare optiune violeta_alina violeta_alina Buna ziua, Urmeaza sa nasc la inceputul lunii martie, indeplinesc conditiile pentru a beneficia de indemnizatie CIC. As dori sa optez pentru concediu pe 2 ... (vezi toată discuția)