avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Daca am depus dosarul pt indemnizatie de crestere copil pe 01 aug 2012 si am optat pt un an de stat acasa in ce fel ma ajuta noua lege? Pot sta acasa doi ani beneficiind de 85%?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 23:59, 25 Septembrie 2012
Legea spune clar daca te-ai uitat la tv ca primesti 85% din salar doar in primul an iar in al doilea an vei primi 1200 de lei .

Daca vei merge dupa 12 luni la munca atunci o sa primesti pe langa salarul tau avut inainte de a naste si 500 de lei .
Optiunea odata facuta nu se mai poate modifica.
OUG 111/2010 art. 2 alin. (7) Optiunea beneficiarului prevazuta la alin. (1) se exprima in scris, pe baza de cerere, si nu poate fi schimbata pe parcursul acordarii drepturilor.
Dedu86 a scris:

Daca vei merge dupa 12 luni la munca atunci o sa primesti pe langa salarul tau avut inainte de a naste si 500 de lei .

Nu dupa 12 luni va merge la serviciu ci cand va implini copilul 1 an!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti daca urmatoarea afirmatie este reala, este spusa de un angajat al Serviciului Alocatii si Indemnizatii : daca optezi la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului ContSters281689 ContSters281689 Buna ziua,am s eu o problema.sunt in an terminal la facultate,dar sunt insarcinata,facultatea nu mi a permis sa muncesc intr un loc stabil cu carte de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc laurentiuu laurentiuu in noiembrie 2014 am nascut si am optat pentru varianta 1 an pentru a lua stimulentul de insertie 500 ron/luna. pot sa revin in august 2015 la varianta cu 2 ... (vezi toată discuția)