avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate dorian_live98

Activitate dorian_live98

Buna ziua,
As avea urmatoarea speta:
Blocul in care locuiesc nu are contor de caldura la subsol(s-a furat)
Administratorul primeste factura cu consum pausal de la RADET si o distribuie in functie de repartitoarele din bloc, in loc sa faca distributia ei in cote egale (fiind bloc de garsoniere cu suprafete identice).
I-am atras atentia ca a incalcat legea si a distribuit gresit , dar a zis ca nu e de acord sa se plateasca in cote egale , ca ea nu da drumul la calorifere....etc
I-am explicat ca incalca normele de aplicare a legii si am contestat cota de plata la incalzire. Ce ar trebui sa fac ? Sa sesizez Primaria , sa dau administratia in judecata? Ea refuza sa recalculeze. Precizez ca fac parte din Comitetul de 5 membrii, din care 3 sunt de acord cu mine. Multumesc
Buna ziua,
As dori sa stiu cum se repartizeza cheltuielile cu incalzirea , daca la scara blucului nu mai exista contor de caldura , dar in apartamente exista repartitoare.
E legal si corect ca in urma facturarii estimative a RADET sa se imparta in funtie de consumul repartitoarelor din apartamente, sau ar trebui sa se imparta in regim pausal?
Mentionez ca in bloc sunt garsoniere cu suprafata egala, iar multi folosesc gazele , care sunt la comun si nu dau drumul la calorifere, astfel intretinerea devine si mai mare , iar pretul per unitate de caldura e marit pentru cei ca mine care folosesc caloriferele