avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Activitate danapauss

Activitate danapauss

Discuție Deducere
Am un salar de 1050 lei,soțul nu lucreaza cu carte de munca si avem 6 copii.cat ar trebui sa i-au in plus la salar cu deducerea. Am primit 62 lei in2015,am ințeles ca se mareste. Va rog poate imi raspundeți! Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Somaj sau concediu crestere copil
buna ziua!as avea nevoie de niste raspunsuri daca se poate. am un frate de23 ani, lucreaza de mai bine de 2 ani la aceeasi firma, sotia e insarcinata in 7 luni,are 18 ani si acum termina 12 clase. cum ar putea beneficia el de CCC cand sotia va naste?cum sa procedeze?
Răspuns la discuția Somaj sau concediu crestere copil
buna seara,revin iarasi cu o intrebare.am depus actele pentru somaj dar mi-a zis ca pentru CCC abia peste o luna sa fac cerere.am inteles ca daca intru in somaj nu mai pot sa ma reintorc in CCC .ce sa fac....
Răspuns la discuția Somaj sau concediu crestere copil
multumesc frumos!
Răspuns la discuția Somaj sau concediu crestere copil
va multumesc inca o data de sfaturi,dar orice am incercat nu am putut nimic sa rezolv.asta e,ma dau in somaj cu 1martie.nu pot sa ii dau in judecata ca oricum eu sunt un om mic....macar daca intram in CCC tot era mai bine......sunt obisnuita sa pierd.....cu 6 copiii nu pot sa umblu prin tribunale,nici bani sa platesc un avocat....abia am de mancare...............
Răspuns la discuția Somaj sau concediu crestere copil
imi cer scuze ca iar argumentez ,dar copilul are doar 5luni,mi s-a spus de la A.J.P.I.S. ca voi primi pana implineste copilul 2 ani stimulent de insertie si ca nu pot intra pe indemnizatie crestere copil.....nu mai inteleg pana la urma ce drepturi am...imi cer scuze....va multumesc!
Răspuns la discuția Somaj sau concediu crestere copil
va multumesc pentru raspunsurile pe care mi le-ati dat,dar as dori sa va mai dau cateva detalii ca sa pot primi un raspuns favorabil. sunt angajata ca asistent personal de peste 10ani,am nascut pe 4septembrie 2013,am primit concediu de leuzie pana la 1 noiembrie2013,apoi am ramas ca angajata si cu stimulent de insertie care mi s-a spus ca il voi primi pana implineste copilul 2ani. cu 1 martieangajatorul vrea sa ne dea pe toti in somaj...am inteles ca mie nu pot sa-mi desfaca contractul de munca,.dar daca ma lasa ca angajata si nu ma plateste?...de ce nu pot intra pe indemnizatie crestere copil?...nu vreau nici sa le ingreunez situatia celor care m-au angajat caci pana acum nu au fost probleme in privinta platii salariului..........astept un raspuns si va multumesc din suflet........sunteti de mare ajutor oamenilor.multumesc!
Răspuns la discuția Somaj sau concediu crestere copil
Va multumesc pentru ca mi-ati raspuns,dar as mai vrea sa stiu daca intru in CCC cu 1martie pana implineste copilul 1an,apoi pot intra in somaj.eu sincer am vrut sa intru in CCC cu inemnizatia de 600ron,dar mi s-a spus ca e mai bine sa raman angajata si sa iau stimulent de insertie de 500ron pana implineste copilul 2ani.imi pare rau ca nu m-am informat in perioada de concediu de leuzie.....va multumesc din suflet!
am o fetita cu handicap grad 1,sunt asistent personal,am nascut in septembrie un baietel si am optat sa raman angajata si sa primesc stimulentul de insertie.acum cu 1martie voi fi data in somaj si nu stiu daca mai primesc stimulentul sau sa imi iau concediu crestere copil.cum sa procedez..astept cu nerabdare un raspuns. va multumesc!