ce pedeapsa prevede noul cod pentru tentativa de omor? ce pedeapsa prevede noul cod daca isi schimba declaratia partea vatamata si martori in favoarea mea?
ce pedeapsa prevede noul cod pentru tentativa de omor? ce pedeapsa prevede noul cod daca isi schimba declaratia partea vatamata si martori in favoarea mea?
Buna ziua,daca am la activ executare de 29 de zile arest preventiv pentru ultra conta bunelor moravuri si cercetare la tentativa de omor desi pentru asta partea vatamata si-a intors declaratia, cu ce poate sa ma ajute nou cod penal?
Buna ziua,va rog sa imi explicati si mie pentru o fapta de ultraj contra bunelor moravuri,am fost arestat preventiv 3 luni dupa care m-au condamnat la o pedeapsa cu 1 an suspendare,fiind minor in timpul faptei,mai atrage recidiva fapte din timpul minoratului? Desi acum tin sa va spun ca sunt cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri si tentativa de omor,in dosar in unele pagini arata ca sunt recidivist, si altele cunoscut fara antecedente penale! Nu intelelg fapta din minorat sau suspendarea din minorat atrage recidiva?