avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspendarea din minoritate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspendarea din minoritate

Buna ziua,va rog sa imi explicati si mie pentru o fapta de ultraj contra bunelor moravuri,am fost arestat preventiv 3 luni dupa care m-au condamnat la o pedeapsa cu 1 an suspendare,fiind minor in timpul faptei,mai atrage recidiva fapte din timpul minoratului? Desi acum tin sa va spun ca sunt cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri si tentativa de omor,in dosar in unele pagini arata ca sunt recidivist, si altele cunoscut fara antecedente penale! Nu intelelg fapta din minorat sau suspendarea din minorat atrage recidiva?

Alte discuții în legătură

Arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri frusin frusin as dori si eu sa aflu o parere,fratele meu e arestat de 3 luni ptr. ultraj contra bunelor moravuri a avut si infractiunile de vatamare si distrugere care au ... (vezi toată discuția)
Pot primi 2 suspendari danielpopa91 danielpopa91 Pot primi 2suspendari la rand?in primul dosar am fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru furt.pe 4ani de încercare.in al doilea dosar sunt judecat pentru ... (vezi toată discuția)
Pot primi suspendare sau amenda? acuezii acuezii BUNA.Am fost trimisa in judecata ptr infractiunile prevazute de art.180 alin.1 si art.321 alin.1 cod penal.IN URMA SENTINTEI AM FOST CONDAMNATA ASTFEL art.180 ... (vezi toată discuția)