avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Activitate ionbarbusi

Activitate ionbarbusi

Buna ziua,

Sotia este pensionata dinanul 1999/iulie,cu pensie de handicap gradul 3,cuun stagiu de cotizare 16 ani 8luni si 28 zile. Pe parcurs avind drept de munca de (4ore/zi) a mai acumulat inca 4 ani si 10 zile, ce rezula din adeverinta care i s-a eliberat de la firma unde a lucrat. Cei de la casa de pensii au refuzat sa ai primeasca adeverinta sa ai ia in consideratie si aceasta vechime motivindui ca i se va cumula la inplinire varstei de pensionare. mentionez ca desi are o pensie de numai 350 lei nu i-au indexat nici pensia la ultimile rectificari cu inflatia.
V rog sfatuitine ce avem de facut si daca este legal ce raspuns i-au dat cei de la casa de pensii.
VA MULTUMIM ANTICIPAT !
Buna ziua,
Am cerut sa mise elibereze adeverinta cistiguri salariale,preme si conditii deosebi-
te intucit mi-am desfasurat activitatea pe santier. Aceasta institutie mi-a eliberat
adeverinta numai cu salariul de incadrare ce era inscris in carnet de munca,fara conditii deosebite si nici salariile cistigate la program de 10-11-12 ore/zi.
Intrebarea mea este daca s-a procedat corect,si dacda nu dotrsc articol din legea
pensiilor 263 cu comp. din 30.12.2014.
Va multumesc anticipat.
Va multumesc !
Va rog datim un articol din lege prin care sa-i avertizez.
Va multumesc!
Buna ziua,
Se percepe taxa pt. eliberare adeverinta completare dosar de pensionare eliberata de firma lichidatoare.Mi s-a impus 200 lei este legal.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Pensionare
La pensionare anticipata ct va fi penalizarea.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Eliberare adeverinta
Va multumesc!
Va multumesc,
Ce nu v-am comunicat dupa 2001 am lucrat tot in conditii deosebite (santier), mai pot beneficia de ceva?
Răspuns la discuția Eliberare adeverinta
Da ecxista dar se afla in insolventa.