avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta compunere dosar pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta compunere dosar pensie

Buna ziua,
Am cerut sa mise elibereze adeverinta cistiguri salariale,preme si conditii deosebi-
te intucit mi-am desfasurat activitatea pe santier. Aceasta institutie mi-a eliberat
adeverinta numai cu salariul de incadrare ce era inscris in carnet de munca,fara conditii deosebite si nici salariile cistigate la program de 10-11-12 ore/zi.
Intrebarea mea este daca s-a procedat corect,si dacda nu dotrsc articol din legea
pensiilor 263 cu comp. din 30.12.2014.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Grupa a ii-a de munca a&a a&a Va roog...imi poate explica cineva ce inseama : 1. \\"beneficiaza de incadrarea in grupa a II-a de munca daca a lucrat in conditii deosebite intre 70-100% din ... (vezi toată discuția)
Acordarea grupei a ii a de munca marcu_elena2000 marcu_elena2000 M-am lovit de urmatoarea situatie:o persoana care a lucrat ca laborant chimist intr-o intreprindere unde s-a acordat grupa aIIa de munca ,in conditii deosebite ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre carnetul de munca si fluturasi. dumitruzaharia dumitruzaharia Buna seara! Din anul 1997 si pana in prezent am pastrat toti FLUTURASII. In urma verificarii acestora cu datele inscrise in CARNETUL DE MUNCA sunt diferente ... (vezi toată discuția)