avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate liviu67

Activitate liviu67

Buna ziua . Am o nelamurire legata de o amenda de circulatie primita in noiembrie 2014. Agentul constatator ce a completat PV a omis sa treaca absolut toate datele de identificare ale persoanei amendate, de buna credinta in termen de 48 de ore m-am prezentat la ghiseu pentru plata amenzii. Functionara de la ghiseu a refuzat sa incasese suma respectiva pe motiv ca din procesul verbal nu reisea pe numele carei persoane sa incaseze banii. Anul acesta (2016) SURPRIZA": La administratia financiara Taxe si Impozite apare aceasta amenda neachitata. Cum trebuie sa procedez in continuare deoarece mi se refuza sa platesc taxele si impozitele aferente anilor 2015 si 2016 pe motiv ca nu am achitat acea amenda.
Răspuns la discuția Bilant pe 2012
ok . Astept... De regula cat dureaza o astfel de validare?
Discuție Bilant pe 2012
buna ziua. am o intrebare legata de bilantul firmei pe 2012.
Ca angajat al unei societati am fost la banca pentru obtinerea unui credit. Dupa ce am adus toate adeverintele necesare , acestia mi-au refuzat dosarul pe motiv ca bilantul pe 2012 al firmei la care lucrez nu se vede online pe mfinante.ro. Luand legatura cu contabilul de la firma , acesta a descoperit ca bilantul nu a fost prelucrat deoarece avea erori. A mers la finante , a corectat totul( spune el) in data de 5 feb. dar tot nu se vede online nici in prezent. Am o copie a unei recipise prin care dovedesc ca acesta este depus dar banca trebuie sa-l vada pe site-ul mfinante. Cum pot rezolva aceasta problema?
Buna ziua. As dori sa stiu cum pot verifica daca bilantul pe 2013 a fost inregistrat si prelucrat la anaf. Mentionez ca acesta a fost trimis prin posta impreuna cu bilanturile a 8 societati, printre care se afla si societatea care tine contabilitatea firmei mele.

revin, am dat gresit anul bilantului. este vorba de anul 2012